Yayın Tarihi:23 10 2015 21:47(1635)

Arazi Kavgasında Kan Aktı!

Sinop'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında yaşanan kavgada 1 kişi vurularak hayatını kaybederken, bazı aile fertleri yaralandı.

Üzücü olay önceki gece merkeze bağlı Abalı köyünde meydana geldi. İddiaya göre; daha önce aralarında mera anlaşmazlığı olduğu ileri sürülen Kadir Ö. (50) ile aynı köyden Mahmut K. (54) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki ailenin fertleri de olaya müdahil oldu.

Kavga sırasında Mahmut K'nın oğlu A. K.’nin (18) Kadir Ö'yü av tüfeği ile vurarak ağır yaraladığı iddia edilirken, Kadir Ö. kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayda bazı aile fertleri de yaralandı. Olay ardından A.K. ve kavgaya karışanlar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişi Jandarma Komutanlığı’nda ifadelerinin alınması sonrası dün Sinop Adliyesi’nde Hakim karşısına çıkarıldı.

Geniş Güvenlik Önlemi Alındı!

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişinin Adliye’ye çıkartıkları esnada Sinop Polisi tarafından Adliye Binası etrafında geniş güvenlik önlemi alındı.

Haber: A. Fatih YILMAZ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79141


Tasarım:DtGaNi