Yayın Tarihi:23 10 2015 22:26(1764)

PTT 175. Kuruluş Yılı Nedeniyle Kaymakamlığı Ziyaret Etti

PTT Müdür Vekili Muhsin ERSOY ve çalışma arkadaşları, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin 175. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakam Ümit Hüseyin GÜNEY’i makamında ziyaret etti.

PTT PERSONELİ GÜNEY’E ÇİÇEK VERDİ.

PTT Müdür Vekili Muhsin ERSOY ve çalışma arkadaşları Kaymakam Ümit Hüseyin GÜNEY'e çiçek takdim etti. PTT’nin köklü bir kuruluş olduğunu belirten, 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT personelini tebrik eden, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY ziyaretlerinden dolayı PTT çalışanlarına teşekkür etti. PTT'nin hizmetlerini ve önemini belirten Kaymakam GÜNEY, kendisini ziyarete gelen PTT çalışanlarıyla tek tek ilgilenerek, çalışanlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra PTT hizmetleri hakkında merak ettiklerini soran Kaymakam GÜNEY'e, gerekli bilgiler verildi.

PTT’ NİN 175. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

PTT’nin 175. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakamlığı ziyaret eden Müdür Vekili Muhsin ERSOY'da PTT’nin tarihçesi ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Türkiye genelinde 40 bine yakın personeliyle , Acenteleriyle birlikte 4500 ‘ün üzerinde PTT işyeri ile haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız dedi.

Ziyaret Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY'in misafirlerine ikramı ve karşılıklı güncel konuların konuşulması ile devam etti.

Ziyaret sonunda Kaymakam Ümit Hüseyin GÜNEY, ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek misafirlerini uğurladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52456


Tasarım:DtGaNi