Yayın Tarihi:24 10 2015 05:25(3259)

Kadir Mısıroğlu'ndan Bomba Sözler !

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu bir televizyon programında Erdoğan'ı dinini inkar ettiğini ve Davutoğlu'nın Allah'a şirk koştuğunu söyledi.

A Haber'de yorumculuk yapan Kadir Mısıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında ağır sözler söyledi. AKP'nin 7 Haziran seçimlerini kaybetme sebebi olarak Erdoğan'ın Aleviler'in gönlünü hoş tutmak için dinini inkar ettiğini söyleyen Mısıroğlu Davutoğlu'nun da Allah'a şirk koştuğunu söyledi.

A Haber'de yaptığı yorumlarla bilinen Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun hedefinde bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu var. Mısıroğlu AKP'nin neden 7 Haziran seçimlerini kaybettiğini sorgularken bunun sebepleri arasında Erdoğan'ın Aleviler'in gönlünü hoş tutmak için dinini inkar etmesini ve Davutoğlu'nun Allah'a şirk koşmasını gösterdi.

Mısıroğlu "Tayyip Bey Aleviler'i memnun etmek için 'benim Ehlisünnet diye bir dinim yoktur' dedi. Bu söz yanlış bir söz. İslam eşittir Ehlisünnet. Yanlış konuştu" derken  "Davutoğlu '99 kadın adayımız var' dedi, Allah'ın sıfatları da 99'dur. Ben bu sözü duyduğum zaman dizlerimi dövdüm 'eyvah bir ceza gelecek' dedim. Ceza geldi. Sen neyi neyle kıyaslıyorsun" ifadelerini kullandı.

Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu, Erdoğan'la yakın ilişkileriyle biliniyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki "Beştepe Sofrası"na davet edilen Mısıroğlu'nun AKP yönetimi sık sık ziyaret ediyor. Mısıroğlu bir otorite olarak sıkça Hükümet programlarında yorum yapıyor.

Haber: Haber 3

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: . 25 10 2015 04:17
chp'li engin altay'ın bugün ki boyabat'ta yaptığı konuşmayı duydunuz mu? akp'yi buruşturdu , yırttı.

12. Yorum: . 25 10 2015 04:07
masaya bir büyük koyun. bülent arınç'la gelmişinizi geçmişinizi değerlendirin. ne kadar boşa havladığınızın hesabını çıkarın ve millete dökümünü verin.özür dileyin. dün burslu okuyan bir çocuğun bu gün yabancı bayraklı 10 yük gemisinin olmasındaki katkınızı açıklayınız. öte dünyada yeriniz toktur sizin.kul hakkını korumadığınız için.

11. Yorum: vatandaş 25 10 2015 02:54
dün ne diyordu,hıyar oğlu hıyar...

10. Yorum: zubeyr 24 10 2015 18:40
boyabat nereye koşuyorsun acaba

9. Yorum: 8.yorumcuya 24 10 2015 18:38
8 nolu yorumu yapan boyabatlı rumuzlu şahıs işi paralele bağlayamadında kemalistler diyerek çırpınıyorsun.bu saray soytarısı mısırlıyı kimsenin sahiplendiği falan yok.düştüğü aciz durumu özetlemiş yorumcular.kemalist lafını nerden çıkardın.bu ülkenin samimi müslümanıda atatürkü sevenide sağcıda solcuda bu adamı lanetliyor ve hep lanetleyecek.ortak değerlerimize küfredene bugün kıvırdı diye iyi adam demeyiz.onu allah ıslah etsin

8. Yorum: boyabatlı 24 10 2015 18:09
üstad kadir mısıroğluna hakaret eden kemalist tayfa ne olduda sözlerini sahiplendi.adam doğru söylemiş siyaset için yamulmaya gerek yok.fakat şurası gerçek ki almanya alevi kardeşlerimizi kışkırtıp ali siz aleviliği yaymaya çalışıyor.bir tarafta namazlı abdestli,hacca giden alevi kardeşlerimiz diğer tarafta içi boşaltılmış almanların istediği gibi hz. ali siz hz. muhammedsiz farzsız sünnetsiz inanç.batının kışkırtmalarına,fitnesine
tabiki devlet büyükleri mahal vermemesi ona göre hareket etmesi gerekir.devlet yöentmek kolay değil tabi,hele birde bilmem kaç fırkaya bölünmüş türkiyede

7. Yorum: erdemlii 24 10 2015 18:04
sana din alimi diye güvendik ve hatta kafamıza senin fesinden taktik. olmadı be usta. rezil ettin bizi. sen hangi ülkeye kaçacaksın acaba?

6. Yorum: adil 24 10 2015 17:59
boyle yanar döner laflarla,donekliklerle kurtulamazsınız yalancı, haram sevici, yaltakcı, yalamacı, havuzcu, sirkçi, iftiracı..... lar sizi! tek tek yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz. çok az kaldı. allah a şükürler olsun.

5. Yorum: gerçekler 24 10 2015 16:43
ak partiye oy vermek imanın icabıdır diyen?? deyyus degilmi bu fesli
şebek,ne oldu şimdi kızdın ? menfaat ilişkin bittimi kadir ağa,ben ne olduğunu söyleyim sende gerçeklerle yüzleştin,darısı diğer şebeklere.

4. Yorum: milat 24 10 2015 15:54
insan beşer kuldur şaşar,hatasız günahsız kul olmaz,peygamberler bile hata yapmışlardır.bu sözler bir yanılma,bir dalgınlık,bir yanlışlık sonucu meydana gelmiş olabiler.bazen insanlar değerlendirme yaparken insan olmanın acziyetiyle kasıt olmadan yanlış şeyler söyleyebilir.kasıt yok ise ve yaptığı yanlışın farkına varamadı ise diğer amellerinden dolayı her şeyi bilen allah cc onu af edebilir yada cezalandırı,eğer yaptığı hatayı biri söyler anlatır ve bu kişi yaptığı yanlışın farkına varıp tevbe ederse allah cc tövbeleri kabul edendir.kadir mısıroğluda bu hataları görmüş ve bir müslümanın yapması gerektiği gibi uyarıda bulunmuştur.

3. Yorum: geometrik 24 10 2015 07:18
paralellcininde paraleli olmasın sakın bu adam hemide asimetrik paralel der geçer akp liler bu türk ve cumhuriyet düşmanına.çünkü onlar her şeye bir laf bulurlar.bu mısırlı öyle iki lafla adaletten yırtacağını sanmasın
değerlerimize ettiği küfürfen beter hakaretleri unutmadık.ve her 10 kasımda atatürke ettiği küfür ve hakaretleride unutmayız.yargılanacaksın
.

2. Yorum: ordinareyyus 24 10 2015 07:09
adam akplilerin ordinaryus gördükleri biriydi.şimdi ne diyecekler acep

1. Yorum: münekkit 24 10 2015 05:31
maraş dondurmacısı bile sonunda isyan etti.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

14554


Tasarım:DtGaNi