Yayın Tarihi:25 10 2015 00:29(2081)

Gözler MHP Adayı Adem Çilek’in Üzerinde…

Adem Çilek… Bu seçim maratonunda adından sıkça söz ettiren MHP’li milletvekili adayı. “Sinop için Gönül Seferberliği Hareketi” başlatan, “niyet hayr akıbet hayr” parolasıyla yola çıkan genç ve azimli birisi. Son zamanlarda da çalışmalarıyla dikkatleri ve ilgiyi üzerinde toplayan bir aday.

Genç yaşta milli eğitim camiasının yakından tanıdığı bir isim olmayı başarabilmiş, hem ulusal hem uluslar arası çalışmalarıyla alanda kendisini kabul ettirmiş bir hemşehrimiz. Demirci ustası bir babanın oğlu iken, anasının ve babasının hayır dualarının her an üzerinde olduğunu hissederek, tırnaklarıyla kazıyarak geldiği, zorluklara rağmen başarılarla dolu bir hayat hikayesi var. Kendisi, 1 Kasım seçimlerinde Sinop’tan milletvekili olup,  genelde Türkiye’miz, özelde de Sinop’umuz için mecliste koşturabilmek için milletvekili adayı olduğunu belirtmiştir.

Tüm adaylar gibi o da kendisini doğru ifade edebilmek ve Sinop için gelecekte güzel işler yapabilmek derdinde. Ama onu diğer adaylardan farklı kılan bir yanı var. Adem Çilek, bu seçim atmosferinde, taraflı - tarafsız herkesin; çalışkanlığından, dürüstlüğünden bahsettiği, sıcak tavırları, samimi ve içten kişiliğinden dolayı beğenerek takip ettiği bir isim oldu. Onun mütevazi tavırları dolayısıyla halkın gönlünde yer ettiği de, gözden kaçmayan başka bir ayrıntı. Ev ziyaretlerinde de bulunan, halkla da iç içe olan Çilek’i yakından tanıma fırsatı bulanların “ Adem Çilek, hem hal ve hareketleri, hem duruşu, hem anlayış ve bakış açısıyla, hem de yaşantı olarak bizden birisi ” ortak düşüncesini paylaşıyor olmaları da rastlantı olmasa gerek.

Sinop’u adım adım gezeceğini, kıymetli Sinoplu hemşehrilerine kendisini tanıtacağını ve varsa bir sıkıntı yerinde görüp çözümler geliştireceğini önceki söyleşimizde bizimle paylaşan Çilek, gördüğümüz kadarıyla bu sözünü gerçekleştirmekte. Sinop merkez ve ilçelerini, seçim çalışması kapsamında gezerek halkla kucaklaşmakta, tokalaşmadığı, halini hatırını sormadığı kimse bırakmadan yolunda sağlam adımlarla ilerlemekte ve MHP’yi, Adem Çilek’le bu yarışa katılmakla doğru bir seçim yaptığı konusunda tebrik edenlerin sayısı da her geçen gün artmakta.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ozturk 25 10 2015 20:40
ılk gün yazmistim buradan adem çilek farkli bir aday izlenimi veriyor farkını ortaya koyacaktır diye.

2. Yorum: yenimahleden şevket 25 10 2015 20:20
adem çilek giderek bastırıyor beyler.milletvekili olabilecek gibim duruyor.

1. Yorum: . 25 10 2015 03:59
7 haziranda ki gibi ana muhalefet partisi olmak için mi oy istiyorsunuz? halkın seçtiği ve tbmm ye koyduğu hdp milletvekillerini flu (belirsiz) görmek, yok saymak için mi oy istiyorsunuz. yoksa artık görecek misiniz? meclis başkanlığını akp ye hediye edecek misiniz? partiler 7 hazirandaki oy oranlarına ulaşırsa yine 4 ay sonra bu memleketi seçime götürerek akp iktidarının devam etmesini sağlayacak mısınız? inşallah halktan yana olursunuz da akp den hırsızlığın ,yolsuzluğun, ölümlerin, yalancılığın, devletin ayarlarını bozmanın ,ülkeyi geriye çekmenin hesabını sorabiliriz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15634


Tasarım:DtGaNi