Yayın Tarihi:25 10 2015 21:00(1427)

CHP Grup Başkan Vekili ALTAY’dan Büyük İddia!

1 Kasım 2015 Milletvekilliği seçimlerine günler kala siyasi partilerde hareketlilik başladı. Boyabat’ta halka seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sert dille eleştirdi.

Engin ALTAY "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan itiraf etti, bunlar diyor, bu pkk diyor, çözüm sürecinde kasabalara, şehirlere, ülkeye cephane sokmuşlar, teröristleri dağdan şehirlere indirip, yerleştirmişler.

Buradan soruyorum, kimin zamanında o bombalar yollara döşenip üzerine asfaltlar döşendi? Kimin zamanında o uçaksavar mevzileri Dağlıca’nın tepelerine konuşlandı? Kimin zamanında pkk bu kadar bombaya kavuştu? Ankara’da patlayan bombaların. Bunların hesabını 1 Kasım’da soracağız.”dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin ALTAY’sözlerine şöyle devam etti ”Bana şu hesabı versinler, söz AK Parti'ye oy vereceğim, ama şu garantiyi verirlerse vereceğim. Adana’da MİT tırları hikâyesi var biliyor musunuz? Mit tırlarının içinde silah varmış, bombalar, füzeler varmış, savcı emri ile Jandarma tırları durdurunca, MİT gitti, siz bunları alamazsınız, bunlar Devlet Sırrı dedi. Jandarma'nın tuttuğu ve içinde neler olduğuna dair tutanaklar bende, şu garantiyi bana versinler, gidip AK Parti'ye oy vereyim.

Ankara’da patlayan bomba, C4, Dinamit her neyse, o tırlarla Suriye’ye gidip o Işid militanlarının üstüne sarılıp Ankara’ya gelmedi. Ankara’da patlayan bomba; MİT tırlarındaki bomba değil! Diye bana garanti versinler gidip ben de onlara oy vereceğim.” dedi.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: dedeoğlu adnan 26 10 2015 19:52
sayın altay tetörist lafını ağzınıza almayın ,çünkü onlar sizin kankanız .emanet oyları verenler, bdp barajı geçti diye yemek verenler, hatırlatırım chpliler yani sizlerdiniz. millete aptal muamelesi yapmayın yemezler unutmadan kandildeki katil elebaşılar, chp den tekrar oy istiyorlar bdp için, .niçin akp den mhpde değilde chpden,,,,,

1. Yorum: dedeoğlu adnan 26 10 2015 19:50
sayın altay tetörist lafını ağzınıza almayın ,çünkü onlar sizin kankanız .emanet oyları verenler, bdp barajı geçti diye yemek verenler, hatırlatırım chpliler yani sizlerdiniz. millete aptal muamelesi yapmayın yemezler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31088


Tasarım:DtGaNi