Yayın Tarihi:26 10 2015 03:22(1162)

Hastalardan gelen sorular Romatizma TV’de yanıt bulacak

Romatizma TV ikinci yaşında doğru bilinen yanlışları canlı yayında halka anlatıyor!

Romatizmal hastalıklar hakkında en doğru bilgileri veren ve bu sene ikinci yılını dolduran RomatizmaTV’nin 29 Ekim’deki canlı yayınında, “eş dost tavsiyesiyle romatizma tedavisi, kaplıca, ozon ve sülük tedavileri” konusunda doğru bilinen yanlışlar, Romatoloji uzmanları tarafından canlı yayında ele alınacak. www.romatizmatv.com’da, saat 10.00-12.00 arasında XVI. Ulusal Romatoloji Kongresi’nden yapılacak canlı internet yayınında, Türkiye Romatoloji Derneği Üyeleri Prof. Dr. Hakan Erdem ve Doç. Dr. Ömer Karadağ, halktan gelen soruları yanıtlayacak.

Ülkemizde sayısı milyonlarla ifade edilen romatizma hastası bulunuyor. Pek çok romatizmalı hasta, hastalıklarıyla ilgili soruların yanıtını internet siteleri veya hasta forumlarından bulmaya çalışıyor. Çoğu zaman iyi niyetli paylaşımlar pek çok hastanın tanı ve tedavi aşamasında yanlış adım atmasına, hatta bazen zarar görmesine yol açabiliyor.

Hastaların doğru bilgiye ulaşabilmesi amacıyla Türkiye Romatoloji Derneği tarafından kurulan Romatizma TV üzerinden 29 Ekim’de, XVI. Ulusal Romatoloji Kongresi’nden canlı yayın gerçekleşecek. Canlı yayında, Türkiye Romatoloji Derneği üyeleri Prof. Dr. Hakan Erdem ve Doç. Dr. Ömer Karadağ hastaların sorularını yanıtlamanın yanı sıra eş dost tavsiyesiyle başvurulan tedaviler, kaplıca, ozon ve sülük tedavileri gibi konuları ele alacak. Canlı yayın 10.00 – 12.00 saatleri arasında http://www.romatizmatv.com adresinden izlenebilecek ve bu süre zarfında hastalardan gelen sorular yanıtlanacak.

Hastalara referans kaynağı olmak, hekime erişimi kolaylaştırmak ve hastalıklar hakkında her türlü detaylı bilgiyi sunmak için Türkiye Romatoloji Derneği tarafından hazırlanan, halkın erişimine açık ve ücretsiz olarak hizmet veren RomatizmaTV, hastaların internet erişiminin olduğu her yerde kolayca sorularına yanıt alabilmelerini hedefliyor.

Romatizma hastaları ve hasta yakınlarına yardımcı olmak amacıyla internet üzerinden canlı yayın yaparak bu sene bir ilki gerçekleştiren RomatizmaTV, bundan sonra gerçekleştireceği canlı yayınlarla halkın doğru bilgiye erişimi için hizmet vermeye devam edecek.

İki sene içerisinde yaklaşık 300 bin tekil kullanıcıya ulaşan RomatizmaTV, Türkiye’deki tüm romatizmal hastalıklar ile ilgili halkın ihtiyacına yönelik bilgilendirici ve işlevsel materyaller sunuyor. 54 Romatoloğun 400’den fazla videosunun bulunduğu RomatizmaTV.com sitesi, halkın erişimine açık ve ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

389560


Tasarım:DtGaNi