Yayın Tarihi:26 10 2015 21:41(1075)

Bu Sorunu Çözmek Çok Mu Zor?

Boyabat her yağışta bu tür görüntülere sahne olurken yetkililer çözümü buldu. Her yağmur sonrası bir görevli gelerek tıkanan 25 cm'lik  kanalı açarak biriken suyun kanaldan geçmesini sağlayarak uzun bir bekleyişten sonra yolun açılmasını sağlıyor.

Yağmur esnasında biriken sular trafik akışını aksattığı gibi, tıkanan kanalın bulunduğu yerde yaya geçidi olması da yayalar için ayrı bir sıkıntı ortaya koyuyor.

Konuyla ilgili Yetkililere Kamuoyu adına soruyoruz? Her yağış sonrası yolun suyla göl olmaması ve ayrıca yayaların da mağdur olmamaları adına alt yapı ve su giderlerinin ortalama 25 cm.likler yerine 50cm lik birkaç gider konularak sorunun çözümü çok mu zor geliyor?

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabat-cankiri 27 10 2015 20:01
abi hala memleketim de dolu yagsa bile yaya yol vermiyolar biraz anlayisli olun ya zaten arabanin icindesiniz islanan sizsiniz sanki

1. Yorum: hakan şenol 27 10 2015 08:10
sayın boyabatlıların bu düştüğü kötü durum daha da kötü olacak. ıslah edilmeden kapatılan şehrin etrafını çevreleyen yağmur kanallarının olmayışı ve önümüzdeki yılların el-nino denilen küresel ısınmadan kaynaklı hava hareketlerinin artmasıyla birlikte büyüklerimizden duyduğumuz sel neticesinde yerinden koparak çayın üstünde yüzen evler çok yakındır. bir önlem alınmaz ise durum daha da vahim bir hal alacaktır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

58188


Tasarım:DtGaNi