Yayın Tarihi:26 10 2015 23:30(956)

Farklı İllerden ve Ülkelerden Gelen Gençler Kahvaltıda Buluştu

24 Ekim Birleşmiş Milletler Günü'nde Sinop'ta öğrenim gören yabancı uyruklu gençlerle, gençlik merkezi üyesi gençleri, Vali Çetinkaya'nın katılımıyla Sinop Gençlik merkezi'nde buluştular.

Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, BM Milletler Günü nedeniyle Sinop Üniversitesi'nde öğrenim görmekte olan ülkemizin çeşitli illerinden ve Azerbaycan, Suriye, Somali, Etiyopya‘dan gelerek Sinop'taki Gençlik Merkezi'nde düzenlenen çeşitli kurslara katılım gösteren üniversite öğrencileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Gençlik Merkezinde düzenlenen kahvaltıda öğrencilerle sohbette bulunan Vali Çetinkaya ardından Gençlik Merkezinde gitar kursu almakta olan öğrencilerin bulunduğu dersliğe giderek öğrencilerle sohbet etti, kursiyer öğrencilerin performanslarını dinledi.

Sabah Kahvaltısına Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Gençlik Merkezi Müdür V. Cengiz Keskin, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Tesisler Şube Müdür V. Süleyman Erdal, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Altun ve Gençlik Merkezi liderleri katıldı.

7900 kayıtlı üyesi bulunan Sinop Gençlik Merkezinde şu ana kadar açılan kurslara 400 yakın üniversite öğrencisi kayıt yaptırmış durumda. Sinop Üniversitesinde öğrenim görmekte olan bu öğrencilerin 98’i Suriye, Bosna-Hersek, Somali, Etiyopya, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu. 2015 Mart ayında hizmete giren Gençlik Merkezinde şu an 15 farklı kurs düzenlenmekte.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95269


Tasarım:DtGaNi