Yayın Tarihi:26 10 2015 23:58(1844)

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Rize İKE Spor Kulübünün Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Basketbol İl Temsilciliğinin 23 – 24 – 25 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu "29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bayanlar Basketbol Turnuvası" oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Cumhuriyet’in 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Turnuvaya Sinop dahil 6 ilden 73 sporcu, 14 antrenör, 10 idareci katıldı.

Turnuvaya Katılan Takımlar; Düzce Belediye Spor Kulübü, Ordu Özel Açı Lisesi, Rize İKE Spor Kulübü, Samsun Canik Belediye Spor Kulübü, Sinop Yıldızları Spor Kulübü, Zonguldak Karadeniz Ereğli Spor Kulübü.

Turnuvanın İkinci gününde Sayın Valimiz Dr. Yasemin Özata Çetinkaya tarafından turnuvaya katılan takımlara Sinop Polis evinde akşam yemeği verildi.

Turnuvanın son gününde oynanan Rize İKE Spor Kulübü ile Ordu Özel Açı Lisesi arasında oynan Final müsabakası oldukça çekişmeli heyecanlı anlara sahne oldu ve rakibini 62 – 59 yenen Rize İKE Spor Kulübü 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bayanlar Basketbol Turnuvası şampiyonu oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bayanlar Basketbol Turnuvasının Şampiyonu olan Rize İKE Spor Kulübüne Kupasını Valimiz Dr. Yasemin Özata Çetinkaya tarafından takdim edildi.

Turnuvanın Final Müsabakası sonrasında takımlara ödüllerini; Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı Baki Ergül, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, ASKF Başkanı Ayhan Özhan, Hakimler Halil İbrahim Köksal, Halim Aslan tarafından takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliği adına ’29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bayanlar Basketbol Turnuvasına katılan illerimize, İdarecilerimize, Antrenörlerimize, sporcularımıza ve turnuvaya katkıları olan Sinop Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33005


Tasarım:DtGaNi