Yayın Tarihi:27 10 2015 00:21(1018)

CHP’li Barış Karadeniz: "Nükleer Santrali Kurdurmayacağız, Orman Bölge Müdürlüğünü de Açacağız"

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’a nükleer santral yaptırmayacaklarını, AKP’nin kapattığı orman bölge müdürlüğünü yeniden açacaklarını söyledi. Karadeniz, “Bizim Sinop sevdamız dilimizde değil, yüreğimizde. Bugüne kadar Sinop’un kaybettiği ne varsa iktidarımızda geri vereceğiz. Orman bölge müdürlüğünü AKP kapattı biz açacağız. Nükleer santralin kurulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

CHP Sinop Milletvekili ve Milletvekili Adayı Barış Karadeniz, 1 Kasım seçimlerinin son beş gün kala çalışmalarını hızla sürdürüyor. Karadeniz, Gerze Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği aşure gününe katıldı. Gerze Belediyesi’nin Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında dün öğlen namazının ardından Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirdiği aşure gününe Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Kaymakam Bülent Bayraktar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Özcan ve halk katıldı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Kerbela Olayının 1375’inci yıldönümü nedeniyle İslam dünyasının Hicri yılbaşını ve Muharrem Ayını kutladı. Karadeniz, “ Muharrem ayının birlik ve beraberliğe, ülkemizin huzuruna ve barışına vesile olmasını diliyorum” dedi.

CHP iktidarında Sinop için yapacakları projeleri anlattı. Karadeniz, şehirlerin çevre duyarlılığı ve “önce insan” anlayışla yönetildiği bir düzende yönetilmesi gerektiğini belirterek, tüm toplum kesimlerini, meslek odalarını, çevre, gençlik ve kadın örgütlerini ulusal ve yerel düzeylerde karar alma süreçlerine dâhil edeceklerini ifade etti. Karadeniz, şöyle konuştu:

“Ekonomik kalkınma anlayışımızın merkezinde, insana yatırım vardır. Bu kalkınma anlayışı bilgi ekonomisini, yüksek katma değerli, yenilikçiliğe dayalı ve rekabetçi üretimi hedeflemektedir. Bu hedef, küresel ısınmave çevre kirliliğine karşı yeşil ekonomiye dönüşümü ve sürdürülebilirliği sağlamayı kapsamaktadır. CHP’nin ekonomi stratejisinin dördüncü ekseninde ekonomik istikrarla beraber sosyal ve çevresel dengeyi korumayı taahhüt eden politikalar bulunmaktadır. Bütün bunları bir araya getirdiğimizde ‘çevreyle ve toplumla uyumsuz, yerel paydaşların karşı çıktığı projeleri uygulamaya koymayacağız’ anlamı ortaya çıkar. Yani, riskli santrallerin ülkemizde kurulmasına izin vermeyeceğiz. Sinop’a nükleer santral kurdurmayacağız. Bizim Sinop sevdamız dilimizde değil, yüreğimizde. Bugüne kadar Sinop’un kaybettiği ne varsa iktidarımızda geri vereceğiz. Orman bölge müdürlüğünü AKP kapattı biz açacağız.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32119


Tasarım:DtGaNi