Yayın Tarihi:27 10 2015 17:48(917)

Çöpcü; Tesisler Gençliğin Emrinde

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü; "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Orta Karadeniz bölgesinde yer alan Sinop'a yaptığı yatırımlar ile gençlere verdiği değeri en güzel şekilde gözler önüne seriyor" dedi.

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü; "Sinop'ta 4 gençlik merkezi var. Bunlar, Sinop Gençlik Merkezi, Sinop Erfelek Gençlik Merkezi, Sinop Ayancık Gençlik Merkezi ve Sinop Boyabat Gençlik Merkezi. Gençlik merkezlerinden 4 bin 367'si erkek, 5 bin 467'si kız olmak üzere toplam 9 bin 834 üye yararlanıyor. 7 gençlik liderinin görev yaptığı Sinop'ta 3 gençlik merkezi projesi daha bulunuyor" dedi.

Çöpcü; "Kentte 3 öğrenci yurdu var. Yurtların öğrenci kapasiteleri bin 123 kişi. Boyabat ve merkezde biri 2016, biri 2017'de yapılması planlanan iki yeni yurt projesi faaliyete geçtiğinde yurtların toplam kapasiteleri 2 bin 379 kişiye yükselecek. Kentteki spor tesislerinin sayısı ise güç geçtikçe artıyor. Yapımı tamamlanan Sinop Merkez Kapalı Yüzme Havuzu, 5 milyon 500 bin TL'lik yatırımla gerçekleştirildi. Sinop Ayancık Gençlik Merkezi 3 milyon 500 bin TL'lik yatırımla tamamlanıyor. Yapımı tamamlanan diğer bir tesis ise Sinop Erfelek Spor Salonu. Tesis 1 milyon 300 bin TL'lik yatırımla gerçekleştirildi" dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

4609


Tasarım:DtGaNi