Yayın Tarihi:28 10 2015 22:39(1248)

Kenan Güllü Cumhuriyetimizin 92. Yılını Kutladı

Kısa adı ASİLDER olan Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği Genel Başkanı Kenan Güllü, Cumhuriyetimizin 92. Yılını yayınladığı bir mesajla kutladı. Başkan Güllü, Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajda:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti'ne bıraktığı en büyük miras olan, büyük mücadeleyle ve acılarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak, onu korumak ve yüceltmenin 92 yıl önce olduğu gibi bugün de en önemli görevimiz olduğunu belirten ASİLDER Başkanı Kenan Güllü, şunları kaydetti.

Yüce milletimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de birçok iç ve dış mihraklar tarafından değişik planların sonucu olarak saldırılara uğramakta, egemenliğimiz tehdit edilmekte, milletimizin birliği ve bütünlüğü sarsılmaya çalışılmaktadır. Her türlü zorlukta millet olarak birlik olmak, iç ve dış düşmanlara karşı göğsümüzü siper etmek, özgürlüğümüze ve birliğimize karşı yapılan hücumlara set çekmek ve vatanın bağımsızlığı için mücadele etmek bir Türk vatandaşı olarak hepimizin en büyük sorumluluğudur Ülkemizde Demokrasinin, Cumhuriyetin, özgürlüğün hüküm sürdüğü daha nice aydınlık, coşku dolu Cumhuriyet Bayramlarını yaşayacak olan bu ülkenin bir evladı olmaktan onur duyduğumuzu tüm milletimizle ve Hemşehrilerimle göğsümüzü gererek paylaşmaktan da gurur duyuyoruz.

Bu duygu düşüncelerle Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER olarak ülkemizin ve milletimizin birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu şu günlerde Cumhuriyetimizin 92.yılını 29 Ekim cumhuriyet bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar Başta Ulu önder ATATÜRK olmak üzere Cumhuriyetimizin Kurulmasında emeği geçen tüm İstiklal Kahramanlarımızı Aziz Şehitlerimizi Rahmet Minnet Şükranla anıyorum Mekanları Cennet olsun aziz Hemşehrilerime selam saygılar sunuyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18918


Tasarım:DtGaNi