Yayın Tarihi:28 10 2015 23:00(970)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Genel Sekreter Op. Dr. Alper DELİER, “Kurtuluş Savaşı sonrasında, 29 Ekim 1923 tarihinde, kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz 92 yaşındadır.” diyerek sözlerine başladı.

Daha sonra ”Yüzbinlerce şehit verilerek  yakılan bu bağımsızlık ateşini koruyacak ve yaşatacak olanda bizleriz. Elbette bu günlere kolay gelmedik. Bu eşsiz zafer üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Birliğimizi-dirliğimizi, sevgimizi-saadetimizi her zaman koruyacağız. Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünde, ülkemizin kurucusu Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, daha nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ederim, sevgi ve saygılar sunarım.

Op.Dr. Alper DELİER
Genel Sekreter

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98174


Tasarım:DtGaNi