Yayın Tarihi:30 10 2015 01:02(2009)

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Geçen sene Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını kutlama amacıyla Boyabat Belediyesi esnaflara bayrak dağıtmıştı. Bu sene Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı ve geçen seneden farklı olarak Cumhuriyet yürüyüşü, fener alayı, havai fişek gösterisi yapılacak ve dilek balonu uçurulacak.

Merak ettiğimiz için soruyoruz, bu faaliyetlerin önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimle bir ilgisi var mı?

Yoksa bizim bilmediğimiz Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılında farklı, 92. yıldönümünün ayrı bir anlam ve ehemmiyetimi var?

Son olarak soruyoruz, inşallah ömrümüz yeterse cevabını göreceğiz, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı olan, 29 Ekim 2016 tarihinde aynı faaliyetler yapılacak mı?

29 Ekim 2016 tarihinde aynı şekilde Cumhuriyetin kuruluşunu kutlamak dileğiyle, hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarız.

Geçen Sene Yayımlanan 'Bayrak Dağıtımı' Haberine Gitmek İçin Tıklayınız
Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: başgan 30 10 2015 07:19
eğer seneye de 29 ekimin ardından bir seçim olursa yine yaparlar nmerak etmeyin. onlar oy için her şeyi yaparlar. gerekirse boyabat'ın düşman işgalinden kurtuluşu diye bir şey uydururlar ve onu kutlarlar.

2. Yorum: haha 30 10 2015 01:30
milliyetçiliği ayaklar altına alan siyasetcinin partisinin bir beledie başkanı böyle bir organizasyon düzenlerken dikkat etse bari. sonucta. tc kaldırmak istiyende sizlersiniz. türklük yok türkiyelilik var!

1. Yorum: hüseyin cömert 30 10 2015 01:18
belediyeye bayrak asmayan belediyenin logosundan tc yi kaldıran tc nin mahkeme kararlarına riayet etmeyen ayrıca ne mutlu türküm diyene demeyi yasaklayan andımızı okullardan kaldıran bayrak takanı ve satanı yargılayan şehitlerimize kelle diyen pkk terör örgütü ile masaya oturan bir siyasi partiye destek çıkan bir şahıs bu gece yapacakları ile ne kadar samimi olabilir ki.ben buna insanların zihni ile alay etmek derim.din istimarlığından sonra bayramları ve bayrağı istismar etmeye başladılar..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78921


Tasarım:DtGaNi