Yayın Tarihi:31 10 2015 23:42(1252)

Havanda Çok Su Dövdük!

Eğitim-İş Sendikası İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ı konuk etti. Burada konuşan Altay, partisi ile ilgili özeleştirilerde bulundu. "Çok saçma işler yaptık. Yıllarca havanda su dövdük" diyen Altay; "Biz Ramazan Ayı'nda Sinop'un Boyabat ilçesinde sokakta sigara içmeyi solculuk zannederdik." dedi.

"SUÇUN BÜYÜĞÜ BİZDE"

CHP Grup Başkanvekilı Engin Altay CHP'nin uzun yıllardan beri iktidara gelemediğini ve bunun en büyük nedeninin kendileri olduğunu belirtti. I Kasım seçimlerine kısa bir zaman kala CHP Grup Başkanvekilı Engin Altay'ın samimi öz eleştirisi dikkat çekti. Bir dönem sigara içmeyi solculuk zannettiklerini belirten Altay, "Milletin bize oy vermeme sebeplerinden biri de inanç etkenli bir algıydı. Ben bunun oldukça yıkıldığını düşünüyorum. Bu algının oluşması için muhaliflerimiz, çok çalıştı ama biz de buna çanak tuttuk. Yani Ramazan ayında Sinop'un Boyabat ilçesinde sokakta sigara içmeyi biz solculuk zannettik. İçme kardeşim. Oruç tut, tutma ayrı. Saygının kime ne zararı olurdu?" diye sordu.

"CUMHURİYETİ CHP KURMADI"

Çarpıcı özeleştirilerine devam eden Engin Altay, bugüne kadar hep devleti sahiplendiklerini, devleti sahiplenirken de bazı hatalar yaptıklarını belirtti. CHP'nin bugüne kadar birçok yanlış politika uyguladığını sözlerine ekleyen Altay, "Mesela Cumhuriyeti CHP'nin kurduğunu söylüyorlar. Bu doğru değil. Evet, CHP'nin Cumhuriyeti kurmak gibi bir misyonu vardır. Ancak Cumhuriyeti kuran CHP değil millettir" dedi. Altay son olarak, "Atatürk bize uygun adım yerinde say demedi. İleriye doğru gitmeliyiz ve yeni politikalar geliştirmeliyiz" diye konuştu.

Haber: Nihal altıngövde - Gazete İstanbul

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: köylü 04 11 2015 00:47
sayın vekilim gerçekleri görmüşsünüz teşekkür ederim.iktidar olamazsak iç savaş çıkar diyorsunuz savaşı siz mi başlatacaksınız yoksa kehanet mi partinizin içinde insanların inandığı değerler aşağılandıkca daha çok havanda su döversiniz saygılar.

2. Yorum: esnaf 03 11 2015 19:56
köylü millet in efendisi diye diye köylüyü köye hapis ettiniz köylüyü hiç sevmediniz köylü köyde çalıştı siz bedava geçindiniz köylü ile toklaşınca bile elinizi yıkadınız.köylü şimdi şehire indi mahalle muhtarı sivil toplum örgütleri başkanı belediye başk millet vekili cumhurbaşkanı oldu sindiremesiniz top köylü lün elinde boş yere nefesinizi tüketmeyin.

1. Yorum: hüseyin korkan 03 11 2015 19:35
gerçekleri görmek güzel bir davranış boyabat gazetesi olarak siz de tarafsız olsanız olmayı deneseniz her hangi partinin çığırtkanlığını yapmasanız boyabata dair haberler yapsanız işinize odaklansanız yapıcı olsanız kırıcı olmasanız sizi takip edenlerin her kesimden olabileceğini sadece mhp li değil akpartili chp li saadetli olabileceğini aklınıza getirseniz işinize geleni değil işinizi yapsanız ne kadar hoş olur değil mi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74258


Tasarım:DtGaNi