Yayın Tarihi:01 11 2015 00:00(1809)

Samimi bulmadılar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Ümmetin lideri” Rize için de “ Kutsal Topraklar “diyen Sinop’un Boyabat ilçesinin AKP’li Belediye Başkanının ilçedeki Belediye Binası önünde Atatürk büstü ve Bayrak direği bulundurmaz iken 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle ilçede Fener alayı etkinliği düzenlemesi “şov”olarak yorumlandı.

Yerel gazetelerin defalarca uyarı haberi yapmasına rağmen Belediye Binası önüne bayrak direği astırmayan ve Cumhuriyet bayramı nedeniyle astığı Türk bayrağını da adeta bir çamaşır parçası gibi kurum balkonuna asan Boyabat’ın AKP’li Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın fener alayı düzenlemesini samimi bulmadıklarını belirten Boyabatlılar ise “ Seçim yaklaştı ya başkanın birden bire bayrak sevgisi arttı (!) Yerel gazetelerin tüm uyarılarına rağmen ve de vatandaşların ikazlarına kulak tıkayıp Belediye binası önüne Bayrak direği koydurmayan başkan Çakıcı’nın Fener alayı düzenlemesi sadece şirin gözükmek adına yapılmış bir şovdur“ dediler.

Haber: Halk Sesi

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: ersoy 03 11 2015 04:01
bunun neresi şov sizin yapacagınız haberde bukadar olur bunları yapmayanlarda var bı kerede iyi haber yapın başkan sizin gözünüzde hic iş yapmıyor ama şunu bilinki iki seneden beri boyabattaki degişikligi herkez görüyo ve görmeyede devam edecek alahın izniyle

6. Yorum: misafir 01 11 2015 22:07
kedi ile ilgili bir söz vardır, kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş. bunlar normal şeylerdir ve olmasıda gerekir,sayın haberci kardeşler yapmayın etmeyin.

5. Yorum: rasim 01 11 2015 17:05
resimlerde özcan eczanesinin kalfası görünmüyor nerede acaba?

4. Yorum: yenimalleli 01 11 2015 11:08
zaten bu sevik çakıcı kadar sizinde bayrak sevginiz olsaydı zaten bu ülke bugüne kadar bir almanya.fransa .ingiltere okurdu.sade bu ay yıldızlı bayrağımız size mi yakisiyor.bir haber yaparken elinizi bir vicdaniza koyma vakti geldi de geçiyor bile.artık bırakın böyle haberleri de boyabatimiz kalkındırma ya yönelik haberler yapın.bir açın gözünüzü de adamlar ne güzel yerel gazeteler yapiyor. biraz kendinizi geliştirin. kara düzenle bu gazetecilik yürümez.

3. Yorum: hüseyin nihal atsız 01 11 2015 05:11
altı üstü bir şefik çakıcı aneammm negadada abarttınız yav her yeri başkan olsa ne olacak aceb

2. Yorum: evet 01 11 2015 04:36
sayın başkanıma iftira atmayın ne şovu yapmış 29 ekim kutlamalarında lazerle her yere adını yazmanın neresi sov bunun adı olsa olsa .....dır sayın boyabat gazetesi yetkilileri bir olayın tam adını koymadan haber yapmayın halkıda yanlış bilgilendirmeyin .

1. Yorum: allahım af etsin 01 11 2015 02:48
onlar için normal oldu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367856


Tasarım:DtGaNi