Yayın Tarihi:02 11 2015 19:23(847)

SİYAD Genel Başkanı Arpacı’dan milletvekillerine kutlama mesajı

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletimizi temsil edecek 26. Dönem İstanbul Milletvekilleri Şirin Ünal (Ak Parti), Engin Altay (CHP), Sinop Milletvekilleri Nazım Maviş (Ak Parti) ve Barış Karadeniz (CHP) için tebrik mesajı yayımladı.

1 Kasım seçimlerinin demokratik bir olgunluk içinde tamamlandığını ifade eden Genel Başkan Arpacı: “1 Kasım seçim sonuçları, milletimizin istikrardan yana oy kullandığını, ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir iradeyi ortaya koyduğunu göstermektedir. Şimdi geleceğe bakma vaktidir. Halkımızın yeni parlamentodan beklentileri her zamankinden biraz daha ileri düzeydedir. Yeni üyelerin bu beklentileri karşılamak için hem parlamento da hem de milletvekili seçildikleri bölgede özveriyle çalışacakları kanaatindeyiz. TBMM 26. Dönemde milletimizi temsil edecek İstanbul Milletvekillerimiz Sayın Şirin Ünal (Ak Parti), Sayın Engin Altay (CHP), Sinop Milletvekillerimiz Sayın Nazım Maviş (Ak Parti) ve Sayın Barış Karadeniz’i (CHP) tebrik ediyor, yeni görevlerinin başta kendileri olmak üzere milletimize ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95232


Tasarım:DtGaNi