Yayın Tarihi:03 11 2015 20:51(3488)

Dörtyol'da Maddi Hasarlı Trafik Kazası

3 Kasım 2015 saat 10:45'te anayolda seyir halindeki damperli kamyon, Dörtyol'da dönüş yapan traktörün önüne çıkması üzerine traktöre çarptı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Trafik kısa bir süre tıkandı. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla trafik açıldı.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: daylılıya 06 11 2015 20:29
iyiki savunma yapmıyon .görmüş gibi konuşuyon.kanunu atarak bildiğini savunuyorsan millet yemez .sen onu etrafındaki çocuklara anlat.milletin boş laflara karnı tok.senin kafanda olanlarla milletin dah çok canı yanar.

5. Yorum: daylılı 04 11 2015 23:11
evet yazan kişi sen onu git trafik polisine sor göbekteki arac geçiş üsütünlüğüne sahip trafiği tıkamasın diye önce o geçecek senin fikrinde geçen bir gençte o şekilde jandarmaya artislik yaptı polis çağırıldı ceza yedi ben traktörcüyü savunmuyorum kamyoncuyuda savunmuyorum traktörlerde de hatalı kullanan lar var diğer araçlardada hatalı kullananlar var sen o dörtyoldaki kuralı bilmediğin için gülünç sen olma traktörler kanunda sadace otoyola giremez diğer yollara girebilir karayolları trafik kanununu madde 100 oradan bakabilirsin

4. Yorum: daylılıya 04 11 2015 21:25
daylılı cahil cahil konuşma.traktör tarım aracıdır.trafik bilgin yoksa bilgiçlik taslama.dört yolun göbeğinde ana yola kontrolsuz giriş yapımaz..anayolda giden kamyonun önüne aniden çıkılmaz.sanki tarlada çift sürüyo.bu olaylar her zaman cereyan ediyor.traktörler tehlike saçıyor.gece ışıksız yola çıkmak onlarda,sinyal vermeden ani dönüş yapmak onlarda,dün olduğu gibi birden bire yola çıkmak onlarda,ana yolda yolu ortalayıp trafik akışını engellemek onlarda.boşuna ahkam kesip gülünç olma.

3. Yorum: daylılı 04 11 2015 15:11
evet yazan kişi o zaman kamyonlarda girmesin senin aracın varsa sende ikinci şeride gerine gerine park edersin rahat olur senin için traktör şehir içine giremez diye bir kanun varmı nerede yazıyor eminim sende aşağıdan gelip kimseye yol vermeyen araç sürücülerinden birisin

2. Yorum: evet 04 11 2015 03:09
daylılı sen o aklını köyündeki trafik kurallarına sakla traktör şehiriçi trafiğine giremez kural budur girdiği andaa gereken cezayı alması gerekir ama daylılı gibi bedava ahkamcılar varken bu çok zor görünüyor.

1. Yorum: daylılı 03 11 2015 21:16
o kazada traktörcü haklı o kavşakta geçiş üstünlüğü traktörün fakat bunu boyabatın güzel araba kullanan şöforları bilmiyor ne yazıkki ve orada bir tabela olması lazım sayın gazete yetkilileri üstüne basa basa yazılması lazım geçiş üstünlüğü kavşaktan dönen arabanın yol ver diye


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113410


Tasarım:DtGaNi