Yayın Tarihi:04 11 2015 17:51(880)

Snowy Ulu Kardeşler 30. Yıldönümünü Coşkuyla Kutluyor

Snowy Ulu Kardeşler Kasım-Aralık ayı boyunca 30. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla 1985 yılından beri hizmet veren Snowy Ulu Kardeşler, 30. yaşını kutluyor. Snowy Ulu Kardeşler, Kasım-Aralık ayı boyunca özel indirimli ürünlerle, cazip kampanyalarla müşterileriyle buluşuyor.

Tüm müşterilerine sadakatleriyle ödüllendirdikleri için sonsuz teşekkürlerini sunan İstanbul Perakendeciler Derneği üyesi Snowy Ulu Kardeşler, 30. kuruluş yılına özel indirimli ürün fırsatları sunarak Kasım- Aralık ayı boyunca geçerli olacak indirimli kampanyalarıyla yüzlerce üründe en hesaplı fiyatları sunuyor.

Perakende sektöründe emin adımlarla büyüyen, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Snowy Ulu Kardeşler ailesi, 30. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Müşterilerimize 30 yıldır vermekte olduğumuz üstün hizmetin mutluluğunu yaşıyoruz. 30 yıl önce ilk bakkalımızla; müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak çıkmış olduğumuz perakende yolculuğumuza, bugün de aynı misyonla organize perakende sektörü içerisinde istikrarlı büyüme stratejimizle devam ediyoruz. Bu sene yine ana merkezimize müşterilerimizi alarak, her sene geleneksel olarak kutlamakta olduğumuz kuruluş yıldönümümüzü özel indirim ve ses getirecek kampanyalarımızla Kasım-Aralık ayları boyunca kutlayacağız. İstikrarlı büyüme stratejimizi kaybetmeden yeni yatırım ve yeni istihdam süreçlerimizle birlikte, değerli müşterilerimizin talep ve isteklerini ana merkezimizde tutmaya devam ederek nice 30 yılları yaşamak en büyük temennimiz olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88278


Tasarım:DtGaNi