Yayın Tarihi:08 11 2015 21:50(1326)

Barış Ayhan Adaylığını Açıkladı!

Sinoplu İş Adamı Barış Ayhan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Hafta sonu Cumartesi Günü İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Barış Ayhan; “Tecrübeye Saygı Gençliğe Güven Sloganıyla” gençleri sadece seçim dönemlerinde bayrak asmakla mükellef görmemek için, onların yönetimlerde daha aktif görev almalarını sağlamak için aday oldum.” dedi.

İl Başkanlığı binasındaki toplantıda ilk olarak kısa bir konuşma yapan mevcut İl Başkanı Kadir Yavuz, birlik beraberlik mesajı verdi.

Daha sonra adaylığını açıklayan İş Adamı Barış Ayhan; Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bazı üyeleri geçirdiğimiz 3,5 yılı aşkın bir süre yönetici olarak görev aldılar ve görevlerini başarıyla tamamladılar. Şimdi görevi ailenin diğer fertlerine devrediyorlar. İçinde bulunduğumuz sürecin anlamı bu. Yine ailemiz içinde, bu görevlere talip olan farklı arkadaşlarımız olacak ve bu büyük aile, fertlerinden bazılarına görev verecektir.

Bu vesile ile 3,5 yılı aşkın süre içerisinde görev alan ve görevlerini halen başarıyla sürdüren sayın il başkanlarıma ve il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma ve yöneticilerime, kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın değerli başkan ve yöneticilerine bu süre içerisinde göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.

Kongre süreci 1 Kasım seçimlerinden kısa bir süre önce başladı ancak hemen ardından Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim tarihini açıklamasıyla genel merkezimizce seçim sonrasına ertelendi. Biz de buna bağlı olarak kongre sürecine dair yaptığımız çalışmalara ara verdik ve örgütün sadece genel seçimlere yönelik çalışmalara yoğunlaşmasını hedefledik. Bu süreçte konsantrasyon eksikliğine ve güç kaybına sebebiyet vermemek için adaylığımı açıklama işini bugüne bıraktım. Ve huzurlarınızda Cumhuriyet Halk Partisin Sinop İl Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum.” dedi.

Özgeçmişi ile ilgili de bilgi veren Barış Ayhan; “1974 yılında doğdum. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1998 yılında mezun oldum. 2002 yılına kadar İstanbul’da sürdürdüğüm ticari yaşamıma halen Sinop’ ta devam etmekteyim. Evli ve iki kız çocuk babasıyım.

2003 yılında yapılan il kongresinde, il yönetim kurulu üyesi seçilerek girdiğim Cumhuriyet Halk Partisi ailesi içinde aktif siyasi yaşamım farklı görevlerde ve yerel yönetimlerde devam etti. Ve bugüne geldik.” dedi.

Neden aday oldum?

“Tecrübeye saygı gençliğe güven sloganıyla” gençleri sadece seçim dönemlerinde bayrak asmakla mükellef görmemek için, onların yönetimlerde daha aktif görev almalarına imkan sağlamak için aday oldum diyeh Ayhan;” Kadınlarımızın partimiz içerisindeki değerinin bilincindeyim. Onların partimiz bünyesinde daha çok söz sahibi olmalarını sağlamak için aday oldum.

Tez canlı, aktif, mobil bir il yönetiminiyle, en ücra köylerimize kadar ulaşıp ; partimizin politikalarından halkımızın haberdarlığını artırmak için aday oldum.

Parti üyelerimizin aktif katılımının sağlandığı ; parti içi eğitimler, bilgilendirme toplantıları, günlük siyasi gelişmelerin tüm üyelerimiz tarafından paylaşıldığı ve tartışıldığı bir platform oluşturmak için aday oldum.

Genel merkezimizin toplumun her kesiminden , her kültür ve renkten, dilden ve dinden insanı kucakladığı bu günlerde, partililerimizin de birbirlerini daha çok kucaklamalarını , kenetlenmelerini sağlamak için aday oldum.

Rövanş kültürünün ailemiz içine sızmasının mutlaka ve mutlaka önüne geçmek için aday oldum.

Çok konuşan değil daha çok dinleyen , kollektif bilinç yaratıp, ortak akıl üreten bir yönetim anlayışının partimizde egemen olmasını sağlamak için aday oldum.

İlimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışarak ortaya koyduğumuz somut raporlarla genel merkezimizin kentimizden haberdarlığını artırmak için aday oldum.

İlimizde daha çağdaş bir yaşam sağlamak amacıyla kurulmuş tüm sivil toplum örgütleriyle ve yerel yönetimlerimiz ile koordinasyon içinde, başta nükleer santral belası olmak üzere kentimizin tüm sorunlarına çözüm olmak için aday oldum.

İlimizin ve partimizin potansiyel insan kaynağı büyüklüğünün farkındayım ve bu potansiyeli aktif hale getirmek için aday oldum.

Bütün bunlardan daha önemlisi, ilimizin insanına ve partimizin üyelerine inancımın tam olduğu ve bu hedeflere ulaşma noktasında bana güç vereceklerine inandığım için aday oldum.” Açıklamasında bulundu.

Toplantıya CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve çok sayıda partili katıldı.

Haber: A. Fatih YILMAZ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74612


Tasarım:DtGaNi