Yayın Tarihi:09 11 2015 03:18(1749)

Sinop Köyleri Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Sinop’ta yer alan köylerin tanıtımı için kurulan Sinop Köyleri sitesi yayına girdiği ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Sitenin yayın hayatına başlamasının üzerinden henüz 30 gün geçmesine rağmen, siteye ilgi katlanarak sürüyor.

Tarafımıza açıklama yapan Sinop Köyleri Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hemşehirlimiz İnşaat Mühendisi Özge Yılmaz şunları söyledi: “Sinop Köyleri Sitesi olarak Sinop ve ilçelerindeki tüm köylerimize özel web sayfası sunmak amacıyla yola çıktık. Bu çerçevede Sinop’ta yer alan 469 Adet köyümüz için özel sayfalar hazırladık. Bir köy sitesinde ne olması gerekiyorsa her şeyi düşündük. Karmaşık köy sitelerinin ötesinde tasarımı kolay ve sade tuttuk, böylece ziyaretçilerimiz sitemizi rahatça gezebilecekler. Bir diğer güzel özellik ise tüm hizmetlerimizin ücretsiz ve üyeliksiz olmasıdır.”

Ayrıca hemşehirlimiz Özge Yılmaz köylere ait sayfalarda ziyaretçilerin Sinop Köyleri ile ilgili resim, video, haber paylaşabildiklerini. İmar bölümü sayesinde piyasada pek bulunmayan köylerde yapılaşma ile ilgili görsel ve yazılı bilgiye ulaşabilir, gerektiğinde ilgili kişiye soru sorabilmektedirler. Muhtarlık sayfası ile de muhtarlık iletişim bilgilerini güncelleyebilmektedirler. İleride köy sayfalarına yapılacak entegre kategoriler ile köyler ile alakalı köy haritası, köy yöresel yemekleri, gelenek ve görenekleri, seri ilan sayfası, hava durumu, köy şivesi gibi kategoriler eklenecektir.

Sinop ve ilçelerindeki köylerin sitelerine ise; http://sinopkoyleri.com adresinden ulaşabilmektedirler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15105


Tasarım:DtGaNi