Yayın Tarihi:09 11 2015 21:37(1607)

Sinop Gençlik Merkezi Kulüp Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulan gençlik merkezimizde kulüp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sinop Gençlik Merkezi, kulüp çalışmaları kapsamında gençlere çok farklı alanlarda çok güzel imkânlar sunuyor. Gençlerimizin hizmetine açılan yeni gençlik merkezimizdeki kulüp çalışmalarına özellikle üniversite gençlerinin yoğun taleplerinin olması dolayısıyla birçok kulüp çalışmasında gruplara ayrılarak çalışmalar sürdürülmektedir.

Matematik, İngilizce, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Türk Halk Müziği, Ney, Türk Halk Oyunları, Drama, Tiyatro, Resim, Ebru, İşaret Dili, Taekwando, Step-Aerobik Kulüp çalışmaları başlamış olup, başlayacak olan Osmanlıca, Kotra, Mehteran, Keman, Fotoğrafçılık, Satranç, Zekâ Oyunları,  Karikatür, Bilardo, Bilgisayar, Tarih, Kuran-ı Kerim,  Arapça, Hat Sanatı gibi toplamda otuza yakın kulüp çalışmaları yapılacaktır. Gençlerimizin istekleri doğrultusunda açılan kulüp çalışmalarına yine onların istekleri doğrultusunda ilave kulüp çalışmaları açılabilmektedir.

Gençlik merkezimizde gerçekleştirilen kulüp çalışmaları sonucunda gençlerin özgüvenlerinin arttırılarak ve kendi yeteneklerini sergileme imkânı sağlanarak bireysel ya da ortaklaşa belirli gün ve haftalarda merkezimizde ve ilimizde gösteri ve sergiler düzenleyeceklerdir.

Gençlik Merkezi faaliyetlerinin tamamının ücretsiz olup gençlerimizin merkezimize üye olmaları yeterli olmaktadır.

İletişim Adreslerimiz

ADRES: Korucuk köyü Tırkışlar Mevkii – SİNOP (Hastane Karşısı)
TEL: 0 3368 261 05 67
E-MAİL:  sinopgm@gsb.gov.tr
FACEBOOK: GSBSinopGençlikMerkezleri
TWETTER: Sinop_GM
INSTAGRAM: SinopGM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

13256


Tasarım:DtGaNi