Yayın Tarihi:10 11 2015 00:34(2302)

Sil baştan !

Sinop’un Saraydüzü ilçesi AKP medya tanıtım başkanı A.P., tecavüz suçlamasıyla bugün yeniden yargı önüne çıktı.

AKP’nin Gerze İlçesi tanıtım ve medya tanıtım başkanı olan 25 yaşındaki Ş.A. kendisi gibi AKP Saraydüzü ilçesi Medya tanıtım başkanı olan A. P. tarafından 16 Ekim 2015 tarihinde Sinop’ta götürüldüğü bir evde zorla tecavüze uğradığını ileri sürerek, Gerze ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde ve savcılığında A. P.’den şikayetçi olmuştu. Fakat,tecavüz zanlısı A.P., gözaltına bile alınmadan savcılık tarafından ifadesine başvurularak serbest bırakılmıştı. A.P. verdiği ifadesinde "Tecavüz etmedim zorlama yok yani onu isteği ile cinsel birliktelik yaşadık." demişti.

Ş.A ise verdiği ifadesinde "Bana zorla tecavüz etti. Çıplak fotoğraflarımı çekerek Facebookta yayınlayacağını hatta arkadaşlarıma ve aileme göndereceğini belirterek bana tehdit ve şantaj mesajları gönderdi." demişti.

Olayın basına yansıması neticesinde bu sabah Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı’na çağrılan tecavüz zanlısı A. P.‘in yeniden ifadesine başvurulduğu ifade edildi.

Olayın Sinop’ta meydana gelmesinden ötürü itiraz neticesinde Gerze Asliye Mahkemesi kararının "Yetkisiz" kılındığı belirtilerek, Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeniden bir dava dosyası açılacağı ve yargılamanın Sinop’ta sürdürüleceği ileri sürülüyor.

Haber: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: 6nolu yorumcuya 11 11 2015 22:11
atkadaşım bu pekerler akp li değilmi..?
evet biz bunları akp li sanıyoruz değillerse açıkla..?
ama şu saatten sonra ak parti bunları barındırırsa bir daha oy verenin ....

6. Yorum: saraydüzülü 11 11 2015 07:08
yorum yazan arkadaşlar,siz bu kişileri ak partili mi zannediyorsunuz.şu an saraydüzü belediyesi olsun, beld.mecl.yahut il gn.mecl.olsun,ilçe teşkilatı olsun, bu kişilerden kaç tanesi bundan 7-8 yıl önce ak partiliydi acaba? ve şu geçen seçimlerde bir konjonktür değişseydi, kaçı ak partide kalırdı?aynı şekilde boyabat. boyabat ta beld. başk. ve birkaç bld.mcl. ve birkaç ilçe teşkilatı üyesinden başka kaçı gerçek ak partilidir?

5. Yorum: ilk taşı aranızdan günahs ... 11 11 2015 01:20
ilk taşı aranızdan günahsız olan atsın.

4. Yorum: dembubadembuba 10 11 2015 23:33
oohh ne ala memleket ne güzel ortam.ne güzel parti.hey be mücahitler müteahhit oldular müsait oldular onuda aştılar şimdi bir bakıma sahte cenneti yaşıyorlar.gezi olaylarında istanbulda olmayan olay üzerinden benim başörtülü bacıma şöyle böle yaptılar diye kamuoyunu yanıltanlar şimdi ne haldeler.bu iş gönüllüde olduysa rezalet zorla olduysada rezillik.ama ortada böyle bir ifade varken kişinin tutuklanmaması ülkenin hukukun durumunu özetliyor.ama her zaman böyle olmaz hukuk olmazsa insanlar kendi hukukunu koymaya kalkar ve bu anarşi doğurur.

3. Yorum: vay arkadaş..! 10 11 2015 21:55
arkadaş bundan sonra bende ak partiliyim...
oh ne güzel hayat
parti meselelerini konuşacaz diyince belli kızlar bekar evine geliyor
sonra da derin derin memleket meselesi konuşuruz, mahkemeye düşüncede basın açıklaması yapar kurtuluruz ne ala..!
bu tür insanların usta'nın partisinde olması be kadar acı bir olay, derhal uzaklaştırılmalıdır vesselam..!

2. Yorum: boyabat 10 11 2015 08:42
sarayduzunde adam mi kalmadı bunu hala barindiriyorsunuz orda ?

1. Yorum: gördünmügördünmü 10 11 2015 06:59
1 kasım akşamı sanki yunana ruma karşı zafet kazanmış gibi ölçüsüzce terbiyesizce okurlardan özür diliyorum koydukmu koyduk mu diye bağırıyorlardı boyabatta saraydüzünde.kime koydukları belli oldu bitanesi.birbirlerine koymuşlar belli oldu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108424


Tasarım:DtGaNi