Yayın Tarihi:11 11 2015 01:50(1550)

Avrupalı Sinoplular Bielefed'de buluştu

Almanya’da Bielefeld kentinde gıda toplancılığı yapan Sinoplu İşadamıCemil Akkurt sahibi olduğu Onur Lebensmittel-Großhändler GmbH,  kuruluşunun 32. yılını düzenlediği görkemli  bir törenle kutladı.

Çoksayıda davetli ve Sinoplunun katıldıldığı kutlamada ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, ASİDER Başkan Yardımcısı Erdal Altuntaş, ASİDER Detmond Şube Başkanı Sirvan Ünal, ASİAD Başkanı Aslan Açıkgöz hazır bulundular.

Kutlamanın açılış konuşmasını yapan Cemil Akkurt,  35 yıl önce sektöre girdiğini  söyledi. Akkurt: “32 yıl önce eşim ile birlikte Onur GmbH kurduk. Ve bugünlere geldik. Kuruluşumuzdan beri bizler ile birlikte olan tüm dostlarımıza sizlerin aracılığı ile bir kez daha teşekkür ederiz.“dedi.

Şirketin Genel Müdürlüğü“nü yapan Onur Akkurt‘da Almanca yaptığı konuşmada tüm davetlilere istiraklarından dolayı teşekkür etti. 

Onur GmbH‘in 32. yıl kutlamasına katılan ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, Cemil Akkurt‘un  Avrupa“da başarılı bir iş adamı olması yanı sıra örnek bir Sinoplu olduğunu söyledi. ASİDER‘in başkanlığını da yapan Cemil Akkurt‘un Sinop sevdasının herkese örnek olduğunun altını çizen ASİDER Başkanı Çalışkan, “Cemil Akkurt ağabeyimiz ticari hayatta başarıları bizleri fazlası ile mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Lakin biz Sinoplular için O‘nun yeri bambaşkadır. O‘nun Sinop ve Sinoplulara olan sevdasının bir tanımı olamaz. ASİDER‘in Sinop‘ta yaptırdığı eğitim fakültesini döneminde, derneği başkanlığını yapan Cemil Akkurt ağabeyimiz, gerek maddi gerekse manevi olarak büyük destek sağlamıştır. Avrupa‘daki Sinopluların örgütlenmesine büyük emek vermiştir.  Kendisine ASİDER ailesi  ve Sinoplulara  birkez daha teşekkür ediyoruz. Ticari hayatındaki başarılarının devamını diliyoruz.“ dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77133


Tasarım:DtGaNi