Yayın Tarihi:12 11 2015 00:52(1681)

Sinop Şehidini Anıyor

Sinop Üniversitesi, geçtiğimiz hafta Hakkari Yüksekova'da pkk’lı teröristler ile Güvenlik Güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Boyabat Köprücek Köyü'nden Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil’i unutmadı. Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu bünyesinde internet üzerinden yayın yapan Radyo Uni57, Boyabat Köprücek Köyü'nden Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil ve tüm Şehitlerimiz anısına özel yayın yapacak. 12.11.2015 Perşembe günü 12:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak olan canlı yayını www.sinop.edu.tr ve www.uni57.com adreslerinden dinleyebilirsiniz.

Canlı Yayın Konukları;

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İl Müftüsü Mustafa Erkan, Gerze İmam Hatip Müdürü Zeki Sağır, Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Okutman Sabri Boztepe.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407389


Tasarım:DtGaNi