Yayın Tarihi:12 11 2015 18:38(1854)

Şehit Uzman Çavuş Aparangil İçin Mevlid Okutuldu

Geçtiğimiz Günlerde Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristler arasında çıkançatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil için Boyabat İlçesinin Köprücek Köyü Camii'nde Kur’an-ı Kerim ve mevlid okutuldu.

Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Uzman Çavuş Sadık Aparangil için doğduğu Boyabat Köprücek Köyü'nde  okutulan mevlide Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Vali yardımcısı Ekrem Yaman, Sinop Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Müftüsü Mustafa Erkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl İdare Kurul Müdürü Yaşar Çavdar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam, şehidin ailesi, yakınları ve kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

Öğlen Namazını müteakip Boyabat İlçesinde görevli Din Görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an- Kerim ve mevlidin ardından, İl Müftüsü Mustafa Erkan tarafından şehitler için dua edildi.

Mevlid programının ardından yemek ikram edildi.

HABER: Ahmet ERMİŞ

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail erkan 12 11 2015 20:03
şehit piyade uzman çavuş sadık aparangil kardeşimiz için okutulan kuran-ı kerimi ve mevlidi şerifi allah katında kabul etsin. şehit kardeşimizin mekanı cennetin en güzel köşesi olsun. ailesine ve tüm sevenlerine allah sabırlar versin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52792


Tasarım:DtGaNi