Yayın Tarihi:12 11 2015 19:49(3790)

İŞ-KUR Kuraları Çekildi

Sinop İl Müftülüğü ile İşkur arasında imzalanan “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında İl Müftülüğü toplantı salonunda kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine Din Hizmetleri Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Konukçu, İş-kur Şube Müdürü Ercan Karabacakoğlu ve iş müracaatında bulunan vatandaşlar katıldı.

Kura çekiminde konuşan Din Hizmetleri Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Konukçu “Camiler, Rabbimizle buluştuğumuz, huzura çıktığımız, müminlerle görüştüğümüz mekânlardır. Camilerimizin içinde huzuru ve güzelliği yakaladığımız gibi dışında da aynı güzellikleri yakalamak gerekir. Camilerin sağlam, estetik, fonksiyonel, müştemilatları çevre düzenlemesi açısından da göze hoş gelen, çevre değerlerini dikkate alan bir anlayışla yapılması gerekmektedir.

Ecdadımızın daha önce uyguladığı tasarımları yeniden ihya etme gayretiyle camilerimizin ağaçlandırma ve çevre düzenlemelerinin plan ve program dâhilinde gözden geçirilmesi projenin asıl amacını teşkil etmektedir. Bu bağlamda  il merkezindeki cami ve Kur’an Kurslarında temizlik, bakım ve çevre düzenlemesi işlerinde yaklaşık 6 ay çalıştırılmak üzere kurayla 25 kişiyi belirleyeceğiz. Bu iş için; yaklaşık 400 kişi müracaat etti. Yapacağımız kura sonucunda 25 belirlenecektir. Şimdiden herkese hayırlı olsun” dedi.

Kura öncesinde konuşan Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Ercan Karabacakoğlu’da , “Çekilişin kuraya katılanlar için hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum”  dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: geldeyazma 13 11 2015 21:52
iş kur typ diye (güya) bir proğram çerçevesinde bu alımları yapıyor.aslında adını değiştirmek lazım. çpdp (çalışmadan para dağıtma projesi)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

61816


Tasarım:DtGaNi