Yayın Tarihi:13 11 2015 18:31(5013)

Bölge Trafik Önünde Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır yaralı..

Bu sabah saat 8:00 sıralarında Sinop yönünden gelen tanker, frenlerinin tutmaması nedeniyle Boyabat-Kastamonu-Sinop kavşağında Bölge Trafik İstasyonu önünde, duramayarak, yolda bulunan otomobili altına alarak yoldan çıktı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi öldü, kamyon şoförü ise ağır yarlı olarak Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fotoğraflar: Boyabatgündemi.com, Boyabatsonhaber.com

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: mukadder mete 15 11 2015 15:31
değerli köylüm hasan amcaya allahtan rahmet diliyorum yakınlarının başısağolsun saygılar

8. Yorum: muhendis 14 11 2015 20:53
oncelikle aci bir durum, boyle bir kazanin tekrar yasanmamasi sanirim herkesin temennisidir. yorumlarda gordugum kadariyla bircok kisi bilip bilmeden direk genelleme yaparak kamyonculara yuklenip, ne caniliklerini ne de cahilliklerini birakiyorlar. ben kendim uzun yol soforu ya da kamyoncu degilim ama sunu belirtmek isterim , trafikte ozellikle uzun yolda en duzgun ve dikkatli arac kullananlar agir vasita soforleri. ozel otomobil suruculerin bircogu resmen kazaya davetiye cikaracak sekilde arac kullaniyorlar. eger agir vasita soforleri dikkatli olmasin, yollar hergun savas alanina doner. bu arada hayatini kaybeden arkadasa allah'tan rahmet, ailesine bassagligi ve yaralananlara da gecmis olsun dilerim.

7. Yorum: vatansever 13 11 2015 23:33
arkadaşlar boş konuşmayın ve genel olarak kamyoncuları hepsini hesaba katmayın evet bazı şöförler hızlı gidebilir ama bu işte takdiri ilahi allah ölene rahmet eylesin yaralılarada şifa eylesin

6. Yorum: kadir 13 11 2015 22:56
resmen cinayet ya. allah korusun bu canilerden fren patladıysa direksiyon elinde hiç olmazsa insanları kurtarmaya çalış anlaşılan uyudu veya uyuşturucu aldı.

5. Yorum: kamyoncu 13 11 2015 22:29
salih kim cahil neden bahsediyosun sen ağzını topla lafını bilde konuş senede toplasan 2 kere uzun yola çıkmazsın burda sağa sola ahkam kesme. yollarda kimin hızlı gittiğini kimin cahil olduğunu görüyoruz biz keyfi hareket edecek olsak zaten bu işi yapmayız. tamam burdaki şoför suçludur kabul ama sen kim oluyosunda bunu genelleme yaparak konuşuyosun. kelle koltukta yaşamayı çokmu seviyoruz sanıyosun. bu yollarda en az hatayla giden her zaman uzun yol şoförleridir. sok bunu o koca kafana cahil herif!

4. Yorum: vatandaş 13 11 2015 20:48
fren patladıysa direksiyondamı patladı uyumuş resmen insan yön değiştirir yine vurmaz belliki uyumuş polisi arayana kadar aracı boş bir yöne yönlendirip atlasaymış kader kaza allahtan yapacakta bişey yok

3. Yorum: salih 13 11 2015 19:40
kamyoncular cok cahil ya. bunlar yavas gitmeyi bilmiyor. keyfi hareket ediyorlar. bu kacinci? polislerde bir şey yapmiyor.

2. Yorum: canan 13 11 2015 19:32
la 1 yorumcu bi halt bilmeden ne yorum yapıyon şöför freni patlamış polisi aramış ama

1. Yorum: sabri 13 11 2015 18:46
senin kamyon gibi biraz yavaş gitsene


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77651


Tasarım:DtGaNi