Yayın Tarihi:14 11 2015 19:25(2179)

Otomobil, Tır’ın altına girdi: 1 ölü

Türkeli'ne bağlı Ayaz köyünden 62 yaşındaki Yusuf Ünal, Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Sakarya'nın Pamukova İlçesinde otomobil, kırmızı ışıklarda duran TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Yusuf Ünal, feci şekilde can verdi. Edinilen bilgilere göre kaza, 13 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde Pamukova - Bilecik D-650 karayolu Mekece Mahallesi'nde meydana geldi. Türkeli'den gelip, Pamukova istikametinden Bilecik istikametine giden 62 yaşındaki Yusuf Ünal'ın kullandığı 78 SL 347 plakalı otomobil, aynı istikamette Mekece mahallesi kavşağında kırmızı ışıkta duran 55 yaşındaki Mahfuz Bora'nın kullandığı 34 USV 73 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile otomobil TIR'ın altına yarıya kadar girerken, kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü Yusuf Ünal olay yerinde feci şekilde can verdi.

Otomobilin içinde sıkışarak hayatını kaybeden Yusuf Ünal, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi kaza kırım ekipleri ve Pamukova belediyesine ait kepçe yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılarak Pamukova İlçe hastanesi morguna kaldırıldı. TIR'ın altına giren otomobil kepçe ve çekici yardımı ile TIR'dan zorlukla ayrılırken, kaza nedeni ile Pamukova-Bilecik D-650 kara yolu trafiğe kapanmasıyla yolda kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Kara yolu yaklaşık bir saat sonra kontrollü olarak tek şeritten trafiğe açılırken, Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

Haber: Türkelinisesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386974


Tasarım:DtGaNi