Yayın Tarihi:16 11 2015 19:45(1084)

Meslek Lisesi Öğrencileri İleri Teknoloji ile Avrupa'da

Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Etli Açıklamasında: "Konsorsiyum Lideri olan okulumuz tarafından T.C. AB Bakanlığı Ulusal Ajansı’na sunulan Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği kapsamında 2015-1-TR01-KA102-017547 numaralı ve “Piezoelektrik ve İleri teknoloji Ürünü Sensör-Transdüserler” başlıklı proje teklifimiz uygunluk kriterlerini karşılayarak desteklenmeye değer bulunmuştur.

Projemiz kapsamında okulumuzun Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanında 11 ve 12. Sınıflarındaki 10 Öğrencimiz 07.02.2016 -28.02.2016 Tarihlerinde Avrupa Birliği ülkesi Almanya’da ortağımız Bildungs Centrum Nies yeni teknolojilere dayalı endüstriyel elektronik uygulamalarına yönelik Mesleki Eğitim ve Staj faaliyetlerinde bulunacaklardır. Öğrencilerimiz Almanya’da Hotel Yasemin'de tam pansiyon olarak konaklayacaklardır.

Öğrencilerimize okulumuzdan öğretmen veya idarecimiz refakat edecektir. Öğrencilerimizin tamamının yurt dışı çıkış hazırlık, AB ülkesinde tam pansiyon konaklama, eğitim ve seyahat giderleri projemizin bütçesinden karşılanacaktır.  Katılımcı öğrencilerimizin seçimi ve hazırlık aşamaları okulumuz müdürü ve proje ekibimiz tarafından ayrıca duyurulacaktır.

Projemize katılacak öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98259


Tasarım:DtGaNi