Yayın Tarihi:17 11 2015 01:13(5016)

Boyabat Devlet Hastanesi İnşaatı Son Hızla Devam Ediyor

Yapımına başlanılan Boyabat Devlet Hastanesi inşaatı son hızla devam ediyor. 100 yataklı olacak olan yeni hastane binasının, 2016 sonunda hizmete girmesi planlanıyor.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: hasta 18 11 2015 19:14
arkadaşlar hayatımda bu kadar gereksiz bir yatırım görmedim ben!!! arkadaş hastane var odası var boş odası fazlasıyla var sıfırdan hastane inşa etmek yerine mevcut hastane geliştirlse harcanan bu kadar para emek yeni bölümler açılması için kullanılsa doktor getirilse mr cihazı alınsa daha iyi olmaz mı ? ama yok bize bina olsun inşaat olsun dostlar iş başında görsün rant sağlansın mehmet ersoy sağolsun ak parti hoş olsun geçin artık bu işleri bu boş kafaları

4. Yorum: dertli 18 11 2015 07:00
açama onkoloji bolümü emr olcakmı kemoterabi uygulanabilcekmi boyabatın böyle bir hastaneye ihtiyacı var daha cok eksik varda en önemli olanlar bunlar park varken yenisi yapılana kadar bunlar için çabalansın

3. Yorum: sağlıkçı 18 11 2015 04:08
dört sene önceki hastane ile bu günkü hastaneyi kıyaslayınca gerçekten hastane aldı başını gitti. bu işin mutfağındaki hastane yönetimi akıllı projeler üretti siyasetten istemesini bildi bütün enerjilerini daha iyi nasıl olabilire kullandı ve aldı. inşallah bir dört sene sonrada bu günü kıyaslayınca güzel farklar olacağı kanaatindeyim.mehmet ersoya teşekkür ederim yeni vekilimiz nazım mavişinde bu yukarı trendi devam ettireceğine inanıyorum.

2. Yorum: iiyimiş 17 11 2015 04:14
güzel haber de eskisinin yerine ne olacak oda dahil edilecek mi bilgisi olan var mı ne amaçla kullanılacak alan baya büyük .

1. Yorum: teklif 17 11 2015 02:23
mehmet ersoy boyabat devlet hastanesi ilçemize hayırlı uğurlu olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17004


Tasarım:DtGaNi