Yayın Tarihi:17 11 2015 19:16(1406)

Durağan Belediyesi Mezbahası Ruhsat İşlemi Tamamlandı

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ilçeye ruhsatlı mezbaha kazandırmayı başardı.

Durağan Belediyesi mezbahane tesisi hizmete hazır hale getirilerek, büyük ve küçükbaş hayvan kesimine başlandı. Her türlü modern donanıma sahip olan, Durağan’ın kamu eliyle çalıştırılan tek mezbahane tesisi Ruhsatını Sinop İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçede önemli bir eksiğin giderildiğini belirterek: “Durağan Belediye Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Mezbaha’nın eksikleri giderildi. İlçemizde eksikliği uzun yıllar hissedilen mezbaha’nın Ruhsatlandırma işlemi tamamlanarak kullanışlı hale getirildi. Kamu eliyle çalıştırılan tek mezbaha tesisi olan Durağan Belediye Mezbahası Ruhsatını Sinop Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Asak tarafından aldık. Mezbahane içerisine gerekli sistemin montajı sağlandı. Sağlık standartlarına uygun bir şekilde hemşerilerimiz Mezbahanemizden yararlanabilecekler. Tesisimizin hemşerilerimize ve kasap esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Durağan’ lı hemşerilerimize kazandırmış olduğumuz yatırım ve hizmetlerden büyük mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlim 17 11 2015 19:53
duragana mezbahane yapsan neolur


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

87653


Tasarım:DtGaNi