Yayın Tarihi:17 11 2015 22:20(2312)

Fatma İnan KOSGEB’den Aldığı Destek İle Çiçekçi Dükkanını Açtı

İlimiz Gelincik Mahallesi'nde KOSGEB’in desteğiyle girişimci Fatmaİnan kendi işletmesini açtı.

Açılışa Vali Çetinkaya’nın yanı sıra Belediye Başkanı Baki Ergül, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, KOSGEB Müdürü Nedim Kaşıkırık ve İl Müftüsü Mustafa Erkan'da katıldı.

Açılışta birer konuşma yapan KOSGEB Müdürü Nedim Kaşıkırık ve Belediye Başkanı Baki Ergül, Fatma İnan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Vali Çetinkaya ise konuşmasında “Ben öncelikle bu güzel işyerini Sinop’umuza kazandırdığı için Fatma Hanımı tebrik ediyorum. Bu Devletimizin, içinde müteşebbis ruhu olan kişilere kendi iş yerini kurma anlamında verdiği çok büyük bir destektir. Öncelikle İŞ-KUR ve KOSGEB’in işbirliği içerisinde açtıkları bir girişimcilik kursunda girişimcilik eğitimini alıp daha sonra bu kursu başarı ile tamamlayarak içindeki müteşebbis ruhunu işine yansıtacağı konusunda idaremizi ikna eden müteşebbis adaylarına bir kısmını hibe bir kısmı ise sıfır faizli kredi olarak yatırım desteği verilmektedir. Ama devletin sağladığı bu imkânlar sizlerden bir karşılık bulmadığı sürece hiçbir anlam ifade etmiyor. Ben Fatma Hanımı tebrik ediyorum, öncelikle kursumuza katılıp belgesini almış olması daha sonra da o belgeyi hayata geçirmek anlamında bu iş yerini açtığı için. Şimdiden hayırlı işler diliyorum kendisine. Kadın elinin değdiği her şeyin farklılaştığını bu açılış organizasyonundan bile görebiliyoruz. Açılışla ilgili gösterdiğiniz bu titizliği aynı şekilde devam ettirirseniz, iş yerinizin işletilmesi konusunda da ben başarıya ulaşacağınıza canı gönülden inanıyorum. Ben tekrar bu işyerinin hem Sinop’umuza hem size hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İl Müftüsü Mustafa Erkan’ın yaptığı duanın akabinde protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelasını keserek iş yeri sahibi Fatma İnan'a bol kazançlar dileyerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hayırlı olsun 18 11 2015 21:57
hayırlı olur inşallah arkadaşım kadire bol satışlar dilerim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20459


Tasarım:DtGaNi