Yayın Tarihi:19 11 2015 19:41(2574)

Hayvan Yüklü Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kastamonu'da büyükbaş hayvan yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Hayvan Pazarına büyükbaş hayvan götüren Hüseyin Kavukcu (62) idaresindeki 37 AP 219 kamyon ile Barış Sahinsoy (24) yönetimindeki 16 BK 785 otomobil, Hacıbey Kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hayvan yüklü kamyon, yan yattı. Kamyonun altında kalan kamyon sürücüsü Hüseyin Kavukcu, olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonetin kasasındaki büyükbaş hayvan ise yara almadı.

Diğer otomobilin sürücüsü Barış Şahinsoy ile araçlarda bulunan Sadi Tafralı (55) ve Mehmet Olgunsoy (49), yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri, kaza sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kamyonun altında kalan Hüseyin Kavukcu'nun cenazesi, olay yerine çağrılan İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Cenaze aracına konulan Kavukcu'nun cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.

Hüseyin Kavukcu'nun, Kastamonu Hayvan Pazarına büyükbaş hayvan götürdüğü öğrenildi.

Haber: Haberler

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vizyon 20 11 2015 05:06
-bu kaza haberleri bizleri cok ama cok üzüyor,lütfen daha dikkatli olalaim ayrica bizim sinop-boyabat arasi son zamanlarda fazlaca kaza haberleri almaya basladik,tünelden ciktiktan sonra vatandas yolun rehavetine kapilip siyrip saliveriyor,
-karayollari tünelden sonra ikaz levhalrina vitesi kesinlikle bosa almayin ikazini yazmali bence


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74659


Tasarım:DtGaNi