Yayın Tarihi:21 11 2015 19:04(3333)

Boyabat'ta hava kirliliğine uçaklar mı sebep oluyor?

Boyabat'ta hava kirliliği ile ilgili fotoğraflar çekerken bir şey dikkatimizi çekti. Gün içinde Boyabat'ın üzerinden o kadar çok uçak geçiyorki acaba dedik, Boyabat'taki hava kirliliğine uçaklar mı sebep oluyor? Yetkililerin hava kirliliği için her hangi bir girişimde bulunmadığını görünce, bu tezimize bizim bile inanasamız geliyor.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: boyabatlı 27 11 2015 06:03
istanbulda mall of istanbul sitesinde evi olan bir arkadasın söylediği.evimin balkonunu her gün yıkatıyorum çünki uçaklardan çıkan çiğ benzin yağıyor dedi uçakların güzergahı o evlerin üstünden geçiyor.yılda 200 milyon ton benzin uçaklar tarafından yakılıyor bunlar asağı tepemize yağıyor

7. Yorum: halkın sesi 23 11 2015 08:34
adı gerçekler olup gerçekleri göremeyen kardeşim bu kirli havayı size göstermek için gözlüğünüze mercek mi takalım? bence nasrettin hocanın parayı veren düdüğü çalar kıssası değil de gel biz şunu kazan doğurdu kıssası yapalım. doğalgazı getirdikten sonra halk o kazanı doğurtur zaten. paranın ne önemi var mühim olan insanlık değil mi???

6. Yorum: halkın sesi 23 11 2015 07:58
eyyyy daylılı kardeşim yahu sen napolyon musun sürekli para para para deyip duruyorsun. kardeşim önce hizmet sonra para. pazardan bile bir sey alsan önce malını alıyorsun sonra manava paranı veriyorsun değil mi? belediye önce getirsin bi vazifesini yapsın, gerekirse çoğunlukla kaloriferli binalardan dolayı kirlendiği icin hava kaloriferli olan evlerin almasını zorunlu kılsın. o zaman hava da düzelir, insan sağliği da düzelir, kimsenin parasi da kimsede kalmaz merak etme sen. takmışsın at gözlüğünü para para diyerek koşarak gidiyorsun, gözlükten midir nedir havanın kirliliğini bir türlü göremiyorsun :))

5. Yorum: gerçekler 22 11 2015 08:17
parayı veren düdüğü çalar,size çocukluğunuzda anlatılmadımı bu nasrettin hoca kıssası.

4. Yorum: dayılı 22 11 2015 06:42
kardeşim sen bilgisizsen ben napıyım sistem böyle git araştır

3. Yorum: daylılıya 22 11 2015 03:56
takmışsın vatandaşın para yatırmadığına.önce hizmet sonra para.yağdanlık yapma.nerede görülmüş doğalgaz gelmeden para yatırıldığı.ikide birde buradan bilip bilmeden ahkam kesme.

2. Yorum: daylılı 21 11 2015 22:57
filtreleme ile bu sorun halledilir sadece zorunluluk getirilmesi gerek belediye adına..halk para yatırsaydı doğalgaz gelirdi ama napalım yapacak bişey yok tek çare filtre

1. Yorum: filtresi 21 11 2015 22:49
sayın belediye baskanımiz bu konuyu da halleder inşallah filtresi olmayan bacaları denetleme yapılsa filtre takılma bukadar hava kirliliği olmaz zabıta müdürlüğü müze rica ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376275


Tasarım:DtGaNi