Yayın Tarihi:24 11 2015 21:41(1503)

Sinop GHSİM Okul Sporları Faaliyetleri Sezonu Başladı

Okul Sporları Şubesi ve Hentbol İl Temsilciliğinin 2015 – 2016 Okul sezonu faaliyet programında yer alan Genç Erkekler / Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 23 Kasım 2015 Tarihinde Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda Seydi Ali Reis Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Emirgazi Tayboğa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan Genç Erkekler Hentbol müsabakası ile start aldı.

Açılış Müsabakasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Altun, Hentbol İl Temsilcisi Fazıl Kutbay, Okul Sporları İl Tertip Komitesi ve Okul Sporları Şubesi çalışanları izledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş; 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakalarına katılan tüm okullarımızın sağlıklı, başarılı bir sezon geçirmeleri dilek ve temennisinde bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75447


Tasarım:DtGaNi