Yayın Tarihi:02 01 2016 17:53(2101)

Çankırı'da Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Durağan'dan cenazeden dönen, aynı aileden iki kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Elverişsiz hava koşulları nedeni ile yer yer gizli buzlanmaların olduğu E­80 (D­100) karayolunda tek yönlü trafik kazasında iki kişi öldü 3 kişide yaralandı. Olay 1 Ocak 2016 günü saat 16.00'da Çerkeş'in Bedil köyü mevkiinde meydana geldi. Sinop'un Durağan ilçesinden İstanbul yönüne giden Yaşar Atilla yönetimindeki henüz plakası öğrenilemeyen otomobil yerin kaygan olması sebebi ile kontrolden çıkarak takla attı. Kazada aynı araçta bulunan kardeşler Sultan Canlı (56) ile Emine Atila (52) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan araç sürücüsü Yaşar Atila, Tuba Atila ve Ayla Geçer ilk müdahalenin ardından ambulansla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ailenin geçtiğimiz günlerde vefat eden babalarını Sinop'un Durağan ilçesinde defnettikten sonra İstanbul'a dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385440


Tasarım:DtGaNi