Yayın Tarihi:04 01 2016 00:34(2528)

Türkeli’de yolcu otobüsü kara saplandı

Türkeli - Çatalzeytin karayolunda yoğun kar yağışı dolayısıyla kontrolden çıkan otobüs, kara saplandı.

İstanbul'dan gelerek Türkeli'ne gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Çatalzeytin çıkışında kontrolden çıkarak kara saplandı.

Olay yerine gelen Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, meydana gelen olayla ilgili Karayolları'na bilgi verdi. Karayolları ekipleri olay yerine gelerek iş makinalarıyla karla kaplı yolun temizlenmesiyle otobüs kurtarıldı.

Yaklaşık 4 saat bekleyen yolcu otobüsü, Karayolları ekiplerinin iş makinalarıyla yolu açmasından sonra kurtarıldı. İçerisindeki 25 yolcuyu da ilçe merkezinden gelen firma servisleriyle ilçe merkezine ulaştırıldı.

Otobüs şoförü Ali Tunç, iki ilçe arasındaki yolun tek yönlü olmasının, özellikle büyük araçlar için sorunlar oluşturduğunu belirterek, "Türkeli-İstanbul güzergahında otobüs şoförleri olarak özellikle bu bölgelerde büyük sıkıntı çekiyoruz. Yıllardır bu sorunumuz devam ediyor. Vatandaşlarımız da bıktı artık, yol sorunun çözülmesini istiyoruz" dedi.

Haber: Türkeli haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370084


Tasarım:DtGaNi