Yayın Tarihi:05 01 2016 17:53(944)

Avcı Eğitim Kursu Açılıyor

Boyabat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sinop 10.Bölge Müdürlüğü ile işbirliği halinde 32 saatlik Avcı Eğitimi Kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyen kursiyer adayları öğrenim durum belgelerinin fotokopisini, nüfus cüzdan fotokopilerini,4 adet vesikalık fotoğraflarını, ikametgâh belgelerini merkeze bizzat sunacaklardır.

Edinilen bilgiye göre Halk Eğitim Merkezi'nde Avcı Eğitimi Kursu'nun dışında açılma aşamasında olan kurslar; İşletmelerde Hijyen Eğitimi-48 saat, Kuran-Kerim Elif Ba Okuma-64 saat, Aşçı Hijyen Eğitimi-8 saat, Engelliler için İşaret Dili Eğitimi-120 saat, Bilgisayar Kullanımı-160 saat, Açık Alan Satıcıları Eğitimi-32 saat, Kalorifer Ateşçiliği-32 saat şeklindedir. Kurslara kayıt olmak isteyen kursiyer adayları merkeze şahsen müracaat edebildikleri gibi telefon ile bilgilerini vererek de kayıt yaptırabileceklerdir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54016


Tasarım:DtGaNi