Yayın Tarihi:05 01 2016 18:27(1294)

Maviş ve Çetinkaya’dan Sinop OSB’ye Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, yoğun kar yağışının büyük zarar verdiği Sinop Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya Sinop'ta son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Sinop Organize Sanayi Bölgesinde çatıları çöken işyerlerini ziyaret etti. İşyerlerini Sinop OSB Yönetim Kurulu Üyesi Kurtuluş Kaya, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve ilgili yetkililer ile birlikte gezen Milletvekili Nazım Maviş ve Vali Çetinkaya, iş yeri sahipleriyle görüşerek bilgiler aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

MAVİŞ: VALİLİĞİMİZ ELİNDEN GELENİ YAPACAK

Ziyaretler esnasında işyeri sahipleri ile görüşerek bölgede meydana gelen zarar hakkında detaylı bilgi alan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi. Maviş; “Mağdur olan hemşerilerime geçmiş olsun diyorum. Sayın Valimiz ile birlikte işyerlerini gezdik, ekipler hasar tespitini yapacak. Sinop merkezi dışında da bazı olumsuz haberler aldık. Oralarla ilgili de valilik gerekli bilgileri aldı” dedi.

HERKES TEYAKKUZDA

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yaşanan olaylarla alakalı olarak gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, il ve ilçelerde yaşanan aksaklıkların giderilmesi adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Maviş; “Kapanan köy yollarımızın açılması için ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hastalarımız, yaşlılar, kimsesizler ve cenazelerimizin olduğu köylerimiz öncelikli olmak üzere tüm ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Valilikte oluşturulan kriz masasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip ettik. Kriz yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Sinop OSB’yi Valimiz, AK Parti İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve Sinop OSB Yönetim Kurulu Üyelerimizle ziyaret ettik. Çatısı çöken ve hasar gören işyerlerimizin durumlarını yerinde inceledik. Ekipleri gerekli inceleme ve hasar tespit çalışması için görevlendirdik. Risk altındaki bazı binalarla ilgili de önlem alınmak üzere ekipler yönlendirdik” diye konuştu.

ACİL YARDIM ÖDENEĞİ TALEP EDİLECEK

Yaşanan olayda işyerleri zarar gören işletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’da bölgede zarar gören işyerleriyle ilgili İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü teknik elemanlarınca yapılacak hasar tespit çalışmaları neticesinde, AFAD Başkanlığı’na durumun bildirileceği ve Acil Yardım ödeneği talep edileceği, ödeneğin gelmesi halinde yardımcı olunabileceğini söyledi.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74351


Tasarım:DtGaNi