Yayın Tarihi:06 01 2016 18:01(1907)

Ayancıklı Vatandaşın Telefon Operatörüne İsyanı

Ayancık’ın Hacılı Köyünden Murat Çetin isimli vatandaş etkili olan kar yağışı nedeniyle telefonların çekmemesinden şikayetçi oldu. Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmenin video kaydı izlenme rekorları kırdı.

Ayancık’ın Hacılı Köyünden Murat Çetin isimli vatandaş etkili olan kar yağışı nedeniyle telefonların çekmemesinden şikayetçi oldu.

Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayan Murat Çetin, baz istasyonlarındaki direklerde bakım yapılmasını isterken Ayancık şivesiyle konuşması herkesin ilgisini çekti. Özellikle Ayancıklılar tarafından büyük ilgi gören video binlerce kişi tarafından izlendi.

Haber: Ayancık Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: abone 06 01 2016 19:14
çekmiyorda nasıl konuşuyorsun ki. bulunduğum yerde de çekmiyor diyorsun. kar yağışındna dolayı tabiki baz istasyonlarında problem olacaktır. sonra nedne baz istasyonu kuruluyor kaldırın diye şikayet ederler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32624


Tasarım:DtGaNi