Yayın Tarihi:06 01 2016 20:33(1850)

Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mustafa Açıkgöz'den Mesaj


Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: geldeyazma 08 01 2016 18:02
yerli esnafların yok edilmesi, mağazalar zincirinin her yerde hakim olması bugün için faydalı görünüyorsa da uzun vadede çok zararlı ve tehlikeli olacaktır, olmaya başladı bile. konuya sadece evdeki ihtiyaçlarımız için yaptığımız alışveriş olarak bakarsak bugünkü durum çok iyi. ama daha geniş bir perspektiften bakılarak, iş ve istihdam boyutları ile düşünürsek hepimize etki eden olumsuz bir tarafını tespit ederiz.

9. Yorum: vatan 08 01 2016 16:21
sayın başkana sonuna kadar katılıyorum, eskişehir belediyesi tüm avm'leri şehirin dışına almış, çok isteyen varsa gitsin şehir dışındaki avm'lere oradan alsın.

8. Yorum: uzaktan 08 01 2016 00:16
3 ** günümüze geldiğinde aslan ile kedi dövüştürülüyor ve utanmadan on kuruş hesabı yapılıyor marketlere veresiye yazdirin o lafı öyle yapın sahiplerinin kim olduğu kime finans edildiği bilinmeyen marketlere karşılık kötü gün dostu esnafı harciyorsunuz memleketin köylerindeki mahsulde bile söz hakki emperyalizm olmuş bu laflarida paranizla degil aktar döndür yaptiginiz kartinizla yapıp on kuruş beş kuruş deyip afiş aldatmacalari ile kâra geçtiniz sanıyorsunuz kartlarinizla mutluluklar yarın sıra sizede gelecek kapitalist düzen sizede selam verecek rabbim sonumuzu hayır eylesin..bari boyabatimizda esnafın yüzü gülsün

7. Yorum: uzaktan 08 01 2016 00:14
2 ** . esnaf devletin belkemiğidir anlayışındaki hükümet, esnafı güçlendirmenin devleti güçlendirmek olduğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürdü.
- krediler arttırıldı, şartları iyileştirildi,faizler düşürüldü,enflasyonun düşürülmesi esnafı rahatlattı,bağ-kur'd
a derece yükseltilmesine imkan sağlandı.borç ödemesinde kolaylık getirildi,bedelsiz ithalat ile tezgah ve makine getirilmesine teşvik verildi,sanayi sitelerinin inşaatları hızlandırıldı,bağ-kur emeklilerinin maaşları yüzde 330'e kadar artırıldı,sınır ticaretinin geliştirilmesi ile özellikle güneydoğu'da bölge esnafına canlılık sağlandı,bavul ticaretinin teşviki ve kolaylaştırılması esnafa yeni imkanlar oluşturdu

6. Yorum: uzaktan 08 01 2016 00:13
1 ** bu mevzu ne kadar yerel gözüksede aslında her yerde esnafı sarmış durumda olan bedbaht bir durum..bugün belediyelerin çoğu akparti'nin elinde ve yakın zamanda prof.dr erbakan hocanın ölüm yıldönümüne girecegiz bunun söylememin sebebi iki gün sonra erbakan erbakan diye sizlanan belediye baskani sendika baskanlari vb. olacağıdır uygulamaları ile alakaları yok ama neyse.. bakalım erbakan esnafa ne yapmış o zaman ülkede yaklaşık 3 milyon esnaf bulunuyordu.

5. Yorum: müşteri 07 01 2016 23:13
ben şahsen büyük marketlerde ucuz ürünler görmedim bakkallarla pek bi farkı yok sadece bazı ürünlerde indirim yapıp insanları çekiyolar fakat öteki ürünlerde hatta daha pahalı satıyolar mahhalle bakkalıyla pazarlık yapınca zaten aynı fiyata denk geliyor hatta daha ucuz .

4. Yorum: boyabatlı 07 01 2016 23:08
0.10 kuruş için büyük marketlere gidenler insanlıktan maneviyattan anlamıyor demektir herkesin kendi tercihi. çok pahalı satanları tabii ki eleştirecez fakat küçük marketlerde müşteriler para kesmeden rahatlayamıyor bunu büyük marketlerde de yapsınlar yapabiliyolarsa . 0.5 kuruşu vermeden çıksınlar bakalım dışarı yok öyle yağma . ben başkana kesinlikle katılıyorum ve arkasındayım 5 kuruş fazla veririm ama mahalle bakkalımdan samimiyet alırım .

3. Yorum: öz boyabatlı 07 01 2016 17:11
başkan siz gibi küçük market sahiplerinden yaptığımız alış verişlerde pahalı pahalı fiat söylersiniz, veresiye alındığından bakkallar fazla fazla yazar,vatandaş kart çektirmek istediğinde; kartmı çekeceğiz dersiniz, para verseydiniz daha iyi olurdun dersiniz .. ama büyük marketlerde 5 tl. alış veriş yapsan dahi kart mı çekeceksiniz demezler hemen çekerler,biliyorsun kart demek para demek.neticeden büyük marketler olmasa boyabat halkı maf oldu demektir. allah bunları başımızdan eksik etmesin

2. Yorum: cht 07 01 2016 00:30
bu zamana kadar sefa sürdüler milleti kazıkladılar. rekabet etsinler fiyatları indirsinler.daha az kazansınlar tutunsunlar. hem nerede kaldı emanet edilecek bakkal mı var?

1. Yorum: hamdi 06 01 2016 21:56
büyük marketlerde kampanyalar ve ucuz fiyat varken mahalle bakkalı günü gececek pahalı ürünleri vatandaşa kazık satarken neden can çekişmeyecek ki?yaşaması bile fazladan.kısa yoldan köşe dönme peşindeler.yazdırırsın fazla fazla yazarlar, almazsın darılırlar,arkandan küfre kadar söylerler.velhasıl köpüre köpüre kapanacaklar.kaçınılmaz son böyle.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50177


Tasarım:DtGaNi