Yayın Tarihi:07 01 2016 18:36(1850)

Tam 24 Yıl

Sinop’un Gerze ilçesinde 4 erkek çocuğa cinsel taciz ve tecavüzden yargılanan Rafet Ermiş isimli dernek başkanı 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gerze’de kurduğu İslamcı Gençlik İlim ve Hikmet Derneği (GİHDER) Başkanı Rafet Ermiş, dernekte verdikleri kuran kursuna gelen yaşları küçük 4 erkek çocuğuna Tecavüz ve Cinsel taciz suçlamalarıyla, Sinop Ağır ceza Mahkemesi'nde yargılanıyordu. Dün tutuklu bulunduğu Sinop Kapalı E tipi Cezaevi'nden mahkemeye getirilen Ermiş, Mahkeme başkanı tarafından toplamda 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gerze Gündem Haber

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: stress 09 01 2016 00:26
en büyük din düşmanı bunlar bu gibi takiyyeci münafıklar.sapıklı bunlarda her türlü pislik bunlarda ve asıl önemlisi bu gibilerin kendilerini müslüman olarak tanıtmaları ve öyle görünmeleri.bir ateist bile dine bunların verdiği zararın milyonda birini asla veremez.

3. Yorum: yılmaz 07 01 2016 20:48
bu sapık pezeven'ki diğer görsel medyada'da yayımlayacaksın ki butür zihniyeti karakteri bozuk ipneleri herkes görsün,kurdugu derneğe bir bak hele ulan alaymı ediyorsun milletle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi.

2. Yorum: dikkat 07 01 2016 20:00
insanların namazı abdesti sizi aldatmasın. lütfen ey devletim milletim önce kendimize çocuklarımıza birbirimize sahip çıkalım. yüzde yüz güvenle bırakılan emanetler maalesef son zamanlarda medyaya yansıdığı kadarıyla hiyanete uğruyor. belki eskidende böyleydi duymuyorduk.ne olur suçların cezaları caydırıcı olsun ama uyğulansın

1. Yorum: ümmet bayrak 07 01 2016 18:52
az vermişler şerefsüze hadım edecen bu deyyusu,idam edecen bunu...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97101


Tasarım:DtGaNi