Yayın Tarihi:08 01 2016 20:18(794)

Belovacıklı’dan Basın Açıklaması

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yerel ve ulusal basında çıkan haberlere karşı yazılı basın açıklaması yaptı.

Belovacıklı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Gerze Dağcılık Kulübü’nün etkinliği Türkiye’ye örnek olmuş, ulusal anlamda etkinlikleri ile takdir toplayan bir dernektir. Bu derneğin üyeleri toplumda saygın kişilikleriyle sevilen, sayılan insanlardır. Dernek üyeleri veya dağcılık sevdalısı bu kişiler her hafta ya ilçenin ya da Türkiye’nin bir yerinde doğal ortamların tanıtılması amacıyla doğa yürüyüşleri düzenlemektedirler. Yılın son gezisi içinde dranaz mevkiini seçmişler. Her gezide olduğu gibi yakın mesafeler için belediye otobüsünü dilekçe ile talep ettiler. Biz belediye olarak belediye otobüsünü tüm sosyal etkinliklere vermekteyiz. Okulların, spor kulüplerin ve halkımızın sosyal etkinliklerinde siyasi görüşlerine bakılmayıp hiçbir ücret alınmadan gönderilmektedir. Hatta kanser taraması için halkımızın Sinop’a taşınmasında, geçtiğimiz hafta Sinop’ta yapılan Sarıkamış Mitingine dahi gönderdik.

O gün dağcılık kulübü beni bir davetiye ile davet etti. Yürüyüş yapacaklarını saat 2 ye doğruda toplanıp piknik yapacaklarını söyleyince o saatte kendi özel arabamla oraya gittim. Yemek yiyip eğleniyorlardı. Kısa bir süre kaldım ve ayrıldım.

Haberin doğruluğunu araştırmadan yerel ve ulusal basında haber yapanları kınıyorum. Ayrıca avukatıma talimat verdim, haberi yapanlar hakkında tazminat davası açtırıyorum. Kimse Gerze’nin namuslu insanlarına hakaret edemez ve haysiyetiyle oynayamaz. Katılımcılarında dava açmasını istiyorum. Eğer bu ülkede hukuk varsa gereken cezayı alacaklarını umuyorum. Saygılarımla.”

Gerze Gündem Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ali 09 01 2016 07:52
bir konu olan insanlara bakın. birde yazanlara. yazanların çoluğunu çocuğunu hüseyin üzmez in ruhu yalasın.

1. Yorum: başkana 08 01 2016 22:38
sayın başkanım sizi ve kişiliğinizi tanıdığımız için akit gazetesinin o iftira haberine bir boyabatlı olarak asla inanmadık.davalarınızı lütfen açınız.hakkınızda haber yapanlar acaba gerze ilçesinde erkek çocuklara cinsel tacizden daha dün 24 yıl ceza alan yandaşlarını gene bir kısım kişilerce kutsal toprak ilan edilen rizede gene aynı iğrenç suçtan yani erkek çocuklara( ki her iki olaydada çocuklara dini eğitim esnasında bu iğrençlik yapılıyor) cinsel istismardan tutuklanan il özel idare genel sektereri yardımcısı olan yandaşlarını neden yazmazlarki.görüyoruzki bu milletin malını çalanlar yolsuzluğa bulaşanlar haramları kusmaya başladılar.en büyük zararıda mensubu olduğumuz yüce dinimize veriyor bu alçak suçları işleyenler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17658


Tasarım:DtGaNi