Yayın Tarihi:09 01 2016 23:58(1569)

Önlemler Artırılıyor

Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen Boyabat Sanayi Sitesi Kavşağı'nda önlemler artırılıyor. Boyabat istikametinden gelen araçlar için bulunan uyarı ışıkları haricinde, Karacaören istikametinden gelen araçlar içinde uyarı ışıkları yerleştirildi.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: hakan.. 12 01 2016 17:31
bence sadece uyarı ışıkları h,ç bir işe yaramaz kimse dikkat etmiyor zaten
normal trafik ışıkları illede şart diyorum bence sizde bunu görüp anlıycaksınız şuanki sistem boş hiç bir faydası yok..bekleyelim görecegizzz..

4. Yorum: vatandaş 10 01 2016 18:27
aslında ana yoldaki ışıklardan önce sanayi çıkışındaki araçlar için tedbir alınmalı.yada sanayi çıkışı alt geçit yapılarak ana yola bağlanmalı.aynen benzin istasyonlarında olduğu gibi.

3. Yorum: görülen 10 01 2016 03:54
önce ilçe emniyet müdürümüz bütün boyabat şöförlerine seminer vermesi gerekiyor ne kadar kuralları bilen varsa o kadarda bilmeyen var önlemler ceza yada ışık vesaire görünüş levha gibi görüntülerle hiç birşey cözülmez önce tırafik kurallarına saygımız olması gerekiyor sorun lar böyle çözülür

2. Yorum: evet 10 01 2016 02:21
iş olsun torba dolsun. kaza yapanların tümü bu yolun ne olduğunu zaten biliyordu. bu ışıklar ancak bu yolu ilk kullanan yabancı sürücüler için faydalı olabilir.

1. Yorum: mustafa beyazit 10 01 2016 01:30
sadece uyarı ışıkları malesef yeterli olmayacaktır. çünkü bizim halkımız yanıp sönen ışıkları malesef çok dikkate almıyor. oraya nacizane tavsiyem normal trafik lambaları kurulmalı ve mobeseli olmalı. ancak o zaman kazaların önüne büyük ölçüde geçilebilir allahın da izniyle...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

101836


Tasarım:DtGaNi