Yayın Tarihi:11 01 2016 19:07(979)

Saray'dan Şok Talimat ! MHP'de Değişime engel olun

"Saray'dan Şok Talimat !" "MHP'de Değişime engel olun" Haber metni : Milliyetçi Hareket Partisinde kurultay çalışmaları devam ederken, Ülkücü Gazeteci Yazar İsmail Türk, sosyal medya hesabından şok bir iddiada bulundu.

TÜRK "AKP Medyası bilinçli olarak Genel Başkanı öven adamlara tv ekranlarında yer veriyor, Meral Akşener hakkında ise "Paralel" şeklinde itham ve iftiralar atılıyor.

Çünkü MHP'de değişimi Saray istemiyor. Hele hele Meral Akşener gibi bir Potansiyele asla izin verilmemesi gerektiğinin farkındalar.

Meral Akşener defalarca AKP tarafından teklif aldı ama hiçbirini kabul etmedi. Bakanlık koltuğunu reddetti. Hemen ardından kendisi hakkında seçimlerden önce iftira kampanyası başlatıldı. Bu iftiraların kaynağı kim sanıyorsunuz ? Tabiki Saray." dedi. Türkün bu ifadeleri sosyal medya'da geniş yankı buldu.

Haber: habererk.com

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: asla..! 13 01 2016 17:41
ülkücü gardaşlarım, kabületmemiz gerekirki bizler değil akşener tayyip erdoğan genel başkanımız olsa yinede tek başına iktidar olamayız o sebepten bu oyunlara gelmeyelim ve genelbaşkanımıza sahip çıkalım.

4. Yorum: mert 13 01 2016 07:12
yerel sitenin ulusal haberlerini okuma o zman hele bide okuyup yorum yapma gözünü seveyim her ikisini birden yapmak seni aşmış bence

3. Yorum: bahadır 12 01 2016 02:29
akp gerçekten korkmaya başladı.düşünün meral akşener gelirse mhp'de oy patlaması olacağından çok endişeli.akp seçimlerde hangi malzemeyi kullanıyorsa,meral akşener'li mhp'de aynı malzemeleri kullanacağından şimdiden telaşeye kapıldılar.elbetde devlet bahçeliyi övecekler.her zaman olduğu gibi bahçeli ekmeklerine yağ sürüyor...

2. Yorum: 9.köy 11 01 2016 23:24
yerel genel ne farkeder?basin her yerde basindir ve de hürdür.siz akkoyunlar ve akhirsizlar catlasa da patlasa da...

1. Yorum: bir dost 11 01 2016 19:40
evet. tam da yerel haberciliğe uygun bir haber...
saçmalıyorsunuz.
siz yerel bir sitesiniz , hatırlatayım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387955


Tasarım:DtGaNi