Yayın Tarihi:11 01 2016 22:09(2204)

Can veya Mal Kaybı Olduktan Sonra mı Müdahale Edilecek?

Adnan Menderes Bulvarı, Ziraat Bankası karşına açılan bu geçiş adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Yakınında (azami 10-15 metre) Karayolları tarafından yapılan kanuni yaya geçidi olduğu halde, Boyabat Belediyesi tarafından bölme olarak yapılan plastikler kırılarak korsan geçiş açılmıştır. Bu korsan geçitten geçen vatandaşların olası bir çamurdan etkilenmemesi için parke taşı bile konulmuş.

Bu korsan geçitten geçmek isteyen vatandaşların ayağının kayması veya takılarak yola düşmesi sonucu, yoldan geçen bir aracın altında kalma riskini artırıyor. Günlük olarak birçok vatandaşın kullandığı bu geçişin kapatılması için şu ana kadar hiç bir yetkili müdahale etmedi.

Bizlerde Kamuoyu adına soruyoruz…

Hiç bir yasal dayanağı olmayan ve vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bu korsan geçide can veya mal kaybı olduktan sonra mı müdahale edilecek?

Boyabat Gazetesi Notu: İstediklerinde bazı yerlerin önüne hemen yaya geçidi açılmıştı. Ancak mesele vatandaş olunca, hiç önemi yok. Bu yolun ortasındaki ferforje görünümlü plastiklerin derhal, insanın atlayamayacağı şekilde, daha yüksek demir korkuluklarla değiştirilmesi, özellikle can ve mal güzenliği gereklidir.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gerçek 12 01 2016 16:37
vatandaşın hiç mi sucu yok?medeni olarak hareket etmesi gerektiğini bilmiyor mu?

1. Yorum: cht 12 01 2016 01:10
insanlar karşıdan karşıya geçebilmeli. geçemez ise o yolunu öyle açar işte. sanki e-5 karayolu.... bazı noktalara geçiş yeri açılmalı az ise çoğaltmalı.birde plastikten yapılmış adam bilmeden basar kırılır canından olur allah muhafaza eylesin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

377391


Tasarım:DtGaNi