Yayın Tarihi:11 01 2016 22:32(3559)

Adnan Menderes Bulvarı'na Kaza: 1 Yaralı

Adnan Menderes Bulvarı, Şamlı Kuyumcu'nun karşısındaki plastik ferforjeden atlayarak geçmek isteyen E.K. isimli yayaya yoldan geçen otomobil çarptı.

Bugün (11 Ocak 2015)saat 12:15'te meydana gelen kazada, Adnan Menderes Bulvarı, Şamlı Kuyumcu'nun karşısındaki plastik ferforjeden atlayarak geçmek isteyen E.K. isimli yayaya yoldan geçen otomobil çarptı.

Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı E.K. tedavi altına alındı.

Olay sonrası E.K.'nın köylüleri otomobil sürücüsü ve otomobili darp ettiler. Olay yerine anında müdahele eden Emniyet Güçleri, olay yerini kontrol altına aldılar, ancak bir Emniyet görevlisinin fotoğraf çekmemize engel olmaya çalışması bizi üzdü.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: boyabat57 12 01 2016 14:11
cesur olmak lazım. böyle bir kaza da bile "e.k.nın köylüleri" bu kadar yaygara çıkartıp ortalığı karıştırmaları birazda yerel halkın hatası. üç beş kişi adamı ve aracını darp ederken kimsede çıkıp ne yapıyorsunuz diyememiş. ama eminim ki emniyet güçleri bu kişilerin kimliğini çoktan belirlemiş ve adalete teslim etmiştir.

10. Yorum: halk 12 01 2016 07:04
otomobil yayaya çarptı,yaya yakınları otomobili kullanana çarptı,şimdi otomobilcinin yakınları gelse çarpanlara çarpsa,bunun sonu gelirmi.
yav nasıl bir millet olduk,yolda yayanın ne işi var,tabiki çarpacak,aslında yola çıkan ve kazaya neden olan yayaya ceza kesmek lazım,ayrıca otomobile verilen zararda karşı taraftan tahsil edilmeli.

9. Yorum: buğrahan 12 01 2016 04:52
bi kaza adı üzerinde istenilmeyen bir durum....anlayışı kıt olan insanlar arabayı da parçalar kafayı da..köylüler denilmiş bi köylü bunu yapabiliyorsa dağında yaşasın inmesin şehre kural bilmez adap bilmez durumuna düşürüyor diğer köylüleri.

8. Yorum: boyabat lı 12 01 2016 04:51
bir boyabatı olarak gerçekten çok üzüldüm o amcaya yardım etmek isterdim ama elimden birsey gelmedi adamı linç edeceklerdi neyin pesindesiniz adam vatan hayinimi pkk lımı sapik mi sadece bir vatandaş ne suçu var adamın yaya geçidi olmayan yerden geçiyorlar birde adama dayilaniyorlar çok yanlış yaptılar çook buna bir çözüm bulunmalı böyle olmuyor boyabat in dayısı mi bunlar

7. Yorum: angaralı 12 01 2016 04:38
yazıklar olsun boyabatlıyı boyabatın merkezinde bu hale getirenlere ve buna çanak tutanlara...

6. Yorum: bbbbbbb 12 01 2016 04:12
az ileri gidip yaya geçidinden geçseymiş korkuluklardan neden atlıyor arabanın altında kalıp ölebilirdi

5. Yorum: öz boyabatli 12 01 2016 02:47
1.yorumcuya yahu kardeşim sen ne demek istiyorsun açık konuşsana

4. Yorum: hüseyindas 12 01 2016 01:11
öncelikle her iki tarafa da geçmiş olsun üzücü bir olay fakat başka bir üzücü olay var ki daha vahim kaza yapan adam isteyerek vurmadı elbette sen neden adamı ve arabasını darp ediyorsun kendinize tepki toplamayın her olayda böyle öne çıkıyorsunuz fakat bununda sonu gelir yetkililere sesleniyorum arabayı darp edenlerin tespit edilip soruşturma başlatılması gerekli bir ders niteliğinde tekrar geçmiş olsun.

3. Yorum: dışardan biri 12 01 2016 00:27
kazs tabi üzücü iki kisiyede geçmiş olsun fakat kaza sonuncundaki olaylar istrmedigimiz türden di isteyerek yapılmış bir şey yok ki niye bu kadar velveleye verildi ortalik sonuçta hukuk devletiyiz er yada gec hukuk lazım herkese

2. Yorum: boyabatli 12 01 2016 00:02
köylü kardeşler yaptığınız ayıp nerde yaşadığınız unutmayın lütfen bu memleket sayesinde hepinizin karnı doyuyor boyabat halkı size saygı gösteriyor sa sizlerde saygılı olun kimse isteyerek kaza yapmaz.bir olay olduğunda toplanarak sataşmayın aynı harekette bir defa daha bulunmamanizi vatandaş olarak istiyoruz sonuçta hepimiz boyabatliyiz

1. Yorum: dalton57 11 01 2016 23:18
yaya gecidini kullanmaz araba vuruncada arabaya saldırırlar bunların arpası fazla geldi halk olarak bi el atmak lazım az kaldı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

26132


Tasarım:DtGaNi