Yayın Tarihi:11 01 2016 23:02(1042)

CHP Sinop Merkez İlçe Danışma Kurulu gerçekleştirildi

Merkez İlçe Danışma Kurulumuz 10 Ocak 2016 günü saat 16.00’da gerçekleştirildi.

CHP Kurultayı gündemli danışma kuruluna Milletvekilimiz Barış Karadeniz, İl Başkanı Barış Ayhan ,Belediye Başkanımız Baki Ergül,İl Yönetim Kurulu , Merkez İlçe Yönetim Kurulu ,İl Genel Meclisi partili üyelerimiz,Belediye Meclisi partili üyelerimiz,eski Belediye Başkanlarından Ali Karagülle,Eski İl Başkanlarımızdan Ahmet Ayhan,Selamettin Aydın,Kadir Yavuz,eski İlçe Başkanı Kamil Gürbüz katıldı.

CHP Sinop İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda partililer 16 - 17 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek CHP 35. Olağan Kurultay sürecini değerlendirdiler.

Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez’in açış konuşmasının ardından söz alan Milletvekilimiz Barış Karadeniz,Belediye Başkanı Baki Ergül,eski İl Başkanlarımızdan Ahmet Ayhan,Selamettin Aydın, Kadir Yavuz,eski Belediye Başkanlarımızdan Ali Karagülle,eski ilçe başkanlarından Kamil Gürbüz ,İl Eğitim Sekreteri Sahure Özen kurultay süreci ile ilgili düşüncelerini söyledi.

İl Başkanı ve Kurultay Delegesi Barış Ayhan kurultay süreci ile ilgili bilgiler verdi ve partililerin düşüncelerini dinledi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: vatandaş 14 01 2016 21:11
aferin karadeniz vekilime maviş vekil olsa üst köşeye oturur ahkam keser konuşma bitince kedi olur aslan sen daha memleketinde bile ekip kuramadın ersoyun ekibiyle iş yapıyorsun ondan sonrada vekilim diye geziyorsun yuh sana masa önünde vur vuracaksan pısırık vekili boyabat sevmez arkanızdan korkak dedirtmeyin gerekeni yapın yada dört yıl sonra bay bayyy


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28992


Tasarım:DtGaNi