Yayın Tarihi:11 01 2016 23:09(944)

AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı yayımladı

AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız mesajında; "Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Gazetecilik insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Fedakarca çalışarak halkımızı aydınlatan değerli gazetecilerimizin "Çalışan Gazeteciler Günü'nü" kutluyorum. İlkeli ve tarafsızlık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür ediyor, gazeteci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: rodallega 12 01 2016 07:44
iktidarınızın hapsettiği onca gazeteci????

1. Yorum: mustafa beyazit 12 01 2016 03:45
allah aşkına şu akp artık tarafsız medyadan bahsetmesin. onlara göre medyanın tek göre akp savunmak övmek sorun sıkıntıları halktan saklamak. akp ye yandaş olmayan kaç medya kuruluşu kaldı 1-2 tane dışında. sonra çıkıp tarafsız medya. iki yüzlü , ilkesiz , haramzadeler...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376982


Tasarım:DtGaNi